Midi Girişi Olmayan Orgu Bilgisayara Bağlamak?

Öncelikle foruma yeni geldim, yetkili moderatör arkadaşlar eğer ki konuyu yanlış yere açmışsam affola. Kuzenimin eski orgu jwin mk 1254'ü bugün aldım. Daha çok yeni ama galiba midi girişi yok. Ben de uzun zamandır bilgisayara bağlayabileceğim fl studio'ya kayıt alabileceğim bir org arıyordum. Bu orgun out ve mic girişi/çıkışı var. Herhangi bir midi kabloyu alırsam çalışır mı? Mikrofonumu ayarladım kayıt almaya çalıştım ama ses gerçekten çok kötü geliyor, tuşlara basışın sesi geliyor ve orgun kendi sesi de çok hoş değil :/

Sizce bu konuda neler yapabilirim? Gözüm casio ctk 3200'deydi, kuzenim 2 hafta önce almış birkaç gün içinde gidip değişim yapabilirim casio alabilirim. Önerileriniz neler?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Bir an önce bu cihazdan kurtulun bence. Alternatif olarak düşündüğünüz Casio ( her ne kadar iyi bir şey olmasa bile ) bu cihazdan daha iyidir. Mümkünse bütçenizi biraz daha arttırıp bunların dışında nispeten daha kaliteli seçeneklere yönelin.

O kadar mı kötü :O ?? Ben şahsen ilk defa elime org piyano sürüyorum, basit akorlar hariç hiçbir şey bilmiyorum. Öğrenene kadar beni idare eder mi yoksa direk kurtul hiç zorlama paraya kıylık mı? Mesela 700 tl gibi bir bütçem olsa bana ne önerebilirsiniz? Hem midi girişli hem kullanışlı hem de öğrenmeye uygun. Yani 700 tl enstrüman için biraz komik bir fiyat ama...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Şimdi içime büyük kurt düştü. En iyisi ürünü geri götürüp para iadesi almak. Casio 3400 buldum çok uygun fiyata veriliyor. Başlangıç için bile olsa casio daha iyidir gibi. Yanıtınız için çok teşekkür ederim Mehmet Bey.
 
Geri
Üst