Batuhan Mutlugil Duman Konseri HK

Hayırlı Platformlar Burada Duman Konseri Var [milyonfest] bildiğiniz üzere seyircilerin olduğu yer ortadan 2 ye ayrılıyor dikkat ettim genellikle Batuhan abi bizim sağ tarafımızda çalıyor (sahnenin solu) bir bilginiz var mı bu konu hakkında yakından izlemek istiyorum Batuhan abiyi
 
Son düzenleme:
Hayırlı Platformlar Burada Duman Konseri Var [milyonfest] bildiğiniz üzere seyircilerin olduğu yer ortada 2 ye ayrılıyor dikkat ettim genel Batuhan abi bizim sağ tarafimizda çalıp sahnenin solu bir bilginiz var mı bu konu hakkında yakından izlemek istiyorum onu
Tam yerine geldiniz. Burası Duman hayranları ile dolup taşıyor. Eminim çok sayıda tavsiye alacaksınız.
Türkçe yazmak için de hiç zahmet etmeyin bu arada. Siz aklınızdan geçen sözcükleri yan yana dizin, biz nasıl olsa anlarız.
 
Forum kullanıcılarının bir şakasına kurban gitmiş durumdasınız. "Duman tonu nasıl alınır ?" diye başlık açanlardan bıkıldığı için, Duman ile ilgili başlık açan herkesi bu doğrultuda değerlendirme eğilimi doğuyor. Siz de "ton" diye yanıt verip meseleyi bilmeden de olsa kabul etmiş gibi oldunuz:)
Bahsettiğiniz sorunun yanıtını konser videolarından çok daha sağlıklı bir şekilde alabilirsiniz diye düşünüyorum ?
 
Batuhan Mutlugil zaten ton geçişlerini kendi yaptığı ve wireless sistem kullanmadığı için sabit bir yerde olmak zorunda. Sana göre sahnenin en sağında olur.
 
Duman gibi grupların zaten belirli ve planlı sahne düzeni olur , sahne ona göre kurulur. Yani genelde hangi kısmındaysa sahnenin çok büyük ihtimal yine orda olacaktır.
 
Geri
Üst