Neural Bombayı patlattı...

Artık neler seyrediyorsam ... :) ... youtube bugün tavsiye olarak çaat diye bunu koydu en başa. Çok acayip bir şey gibi duruyor, incelemek lazım alamayacak olsak da.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Aynen, çok merak ediyorum bu aleti. Keşke majör mağazalarımız duruma ayılsa da distribütörlük için adım atsa.

Linkte güzel soru-cevap'lar hazırlamışlar, bu konuda bilgi yok ama sezdiğim aracı/dist. en azından 1-2 sene sonrasına kadar pek sıcak bakmayacaklar gibi. Fractal gibi kuyruk olursa zaten para sorun olmasa bile edinmek sabır gerektirebilir.
 
Neural DSP, Quad Cortex hakkında bilgi paylaşmaya devam ediyor. Web sitelerini de güncellediler. 200€ ön ödeme gönderip ardından 1399€ + taşıma bedeli ödeyerek bizim için gümrük prosedürünü takip edeceğimiz bir süreç olacak. En güçlü modelleyici sloganını kullanıyorlar. Axe Fx3 insanların aklını fazlasıyla karıştırmış ve duvarları yıkmışken iyinin iyisiyle mi karşı karşıyayız? Muhtemelen 2020 yaz aylarında teslimatlara başlayacaklar ancak ben hala dolu dolu bir demo videosu izlemedim. Muhtemelen en interkaktif modelleyici olacak ancak fiyatı gereği başkaları 1 adet için 1 adet fiyatı öderken biz 1 adet için kabaca 8 adet fiyatı ödeyeceğiz.
 
Son düzenleme:
Neural DSP, Quad Cortex hakkında bilgi paylaşmaya devam ediyor. Web sitelerini de güncellediler. 200€ ön ödeme gönderip ardından 1599€ + taşıma bedeli ödeyerek bizim için gümrük prosedürünü takip edeceğimiz bir süreç olacak. En güçlü modelleyici sloganını kullanıyorlar. Axe Fx3 insanların aklını fazlasıyla karıştırmış ve duvarları yıkmışken iyinin iyisiyle mi karşı karşıyayız? Muhtemelen 2020 yaz aylarında teslimatlara başlayacaklar ancak ben hala dolu dolu bir demo videosu izlemedim. Muhtemelen en interkaktif modelleyici olacak ancak fiyatı gereği başkaları 1 adet için 1 adet fiyatı öderken biz 1 adet için kabaca 8 adet fiyatı ödeyeceğiz.

When your unit is ready to ship, pay the remaining 1399 €/$ + shipping fees (EUR pricing includes VAT) ardından 1399 euro galiba 599 degil :)
 
Web sitesinde Kasım 2020’ye kadar hazır olmasının beklendiği, belki kasımdan önce olabileceği söylenmiş yalnız. Normalde öngörülen tarih ne zamandı bilmiyorum ama pedal firmalarının çoğu şuan evden çalıştığı için üretimde büyük bir yavaşlama olması çok normal, Neural ilk parti için 1000 pedal stoklayacaktı.
 
Dropout olayını iliklerine kadar hissettiren bir sürümle piyasaya çıkmış. Video sahibi altta açıklama yapmış, muhtemelen firmadan arayıp aleti tanıt sende kalsın diye yolladık sen bizi gömüyorsun falan demiş olabilirler ama son sürümde(?) daha az(?) olacakmış bu dropout.

 
Geri
Üst