İstanbul Alt yapı arıyorum(Dark Tranquillity - Lethe Vokalsiz )

Merhaba arkadaşlar,

1 ay önce ölen bir arkadaşım için Dark Tranquillity'nin Lethe adlı eserini onun anısına seslendirmek istiyorum. Kendisinin en sevdiği parça idi. Fakat youtube'da vokalsiz backing track bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
 
Fiverr üzerinde birçok müzisyen var. Böyle bilindik bir şarkı için altyapı oluşturmak istediğinizi söyleseniz, böylesine durağan bir dönemde 10 - 20 USD gibi cüzi rakamlara gitar ve basslarını çaldırabilirsiniz. Hatta bu iki işlemi yaptırırsanız dijital olarak davulları ve temiz bir duyum verecek seviyede mix işleminde de şahsen yardımcı olabilirim. Ortaya çıkan sonuç, zahmetine değecektir bence.
 
Bir yukardaki linkteki mididen dönüştürülmüş olmalı. Normalde şarkının midisini kayıt programı içinde güzelce miksleyerek tatmin edici bir sonuca ulaşabilirsiniz ama örneğin gitarlar için güzel bir vsti gerekir ki eğer midisi güzel yapılmadıysa yine de gerçekçi duyulmaz. O yüzden bu seçeneği es geçtim. Yoksa nette şarkının midisi var elbette. Benzer şekilde vokali silen kayıt programı eklentileri de vardır. O da bir miktar uğraştırabilir, ne kadar tatmin edici bir sonuç çıkabilir onu da bilemiyorum.

Bir de netten site araştırayım dedim, dört beş tane denedim. Genelde çok bozuyorlardı ama en az bozan site şu oldu:

Verdiğim linkteki kaynak şarkı da o kadar kaliteli formatta değil. Daha kaliteli flac falan bulup onu wav yapıp sitede deneyebilirsiniz. Belki daha kaliteli bir sonuç çıkar. Direkt indirip bu haliyle de deneyebilirsiniz tabii. Arada vokaller duyulabilir ama çoğu gitmiş. Belki bir faydası olur diye yolluyorum. Başınız sağ olsun.
 
Öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rock Tribe dostum ben de denedim onu da ciddi kaliteyi azaltıyor sesler birbirine girip duruyor . blackfriday666 dediğin konuyu inceleyeceğim ktlcn arkadaşımız bana deneyeceğini söyledi onun çalışması da olmazsa senin dediğin gibi yaparım artık. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
 
Geri
Üst