"Steam deck 2 gelecek ağğbi bekle" tayfasından gına geldi, sonunda rog xbox ally x ile yolları birleştirdik. Şimdilik microsoft/windows tabanlı aletlerin alayından ve özellikle xbox'dan neden nefret ettiğimi seri hatırlatsa da yıllardır bulup oynamak için kafayı yediğim portal ve portal 2 girizgahı ile arayı ısıtıyorum.
Yani, gerçekten bu kadar embesil işi ve kullanıcı düşmanı bir arayüz 2025 çıkışlı bir alete hiç yakışmıyor. Playstation her daim candır fakat el konsolu kulvarında bence ağır batırdılar ki zaten hiç girmemeleri gerekirdi. Psp de bir hevesti yaşandı bitti, hala buraları zorlamanın alemi yok. Asus rog ally serisi ve türevleri yıllardır radarımdaydı, nihayet geldi ve ocağıma yepisyeni bir incir ağacı oldu.
Majör yapımları bunda kovalar mıyım şu anda bilemiyorum, büyük ihtimalle bu tarz oyunları yine ps üzerinden oynarım. Disco elysium ve benzerleri içinse su gibi akacağına inanıyorum, ya da inanmak istiyorum.
Mini macera; ilk kurulum anındaki delirmelerimi, saat ve tarih ayarı yapmaya çalışırkenki hallerimi kimse görmediği için ayrıca mutluyum. Bu kadar saçma olmasını ben de beklemiyordum.