45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Rdr2 yi hikaye olarak bitirdim arkadaşlar nefismiş gerçekten, ara ara canım çeker diye silmeyeceğim hemen ama yeni neye başlayayım fikir verin...cyberpunk77, kingdom come deliverance 1 ya da witcher 3...witcher ilk iki oyunu oynamaya gerek yok herhalde değil mi?
Yani bence Witcher 2 hala oynanabilir durumda olsa bile bence ilk ikisinin hikayesini izleyip Witcher 3 e başla

Kingdom Come bence fazla ağır bir oyun, Witcher 3 iyidir bence, ama GOTY sürümünü oynamanızı öneririm, oyun ilk Ciri'nin hikayesi bittikten sonra çünkü böyle bir boşluğa düşüyorsunuz, DLC hikayeleri kurtarıyor. Bir de çok basitte oynamayın ozaman potion vs işlerine girmenize, armor kasmanıza gerek kalmıyor, oyunun asıl zevk veren kısımlarından mahrum kalmış oluyorsunuz.
Bencede kingdome come ağır bir oyun yani abi bir oyun böyle ağır olacaksa ya hikayesi taş gibi olmalı seni oyuna öyle devam ettirebilmeli ya da savaş oyunu olacaksa akıcı ve hızlı bir oynanışı sahip olmalı ve Kingdome Come ne akıcı bir oyun ne de hikayesi ile insanı büyüleyecek bir oyun değil bence.Yani tabiki de kötü bir oyun değil iyi ancak bana hiç gitmedi

Geri