Midi Klavye ile davul yazma konusunda bilgi(Reaper)

A

Alshain

Herkese merhaba, yakın zamanda elime bir midi klavye geçecek, davul için ezdrummer kullanıyorum, davulun her bir parçasını midi klavyenin bir tuşuna atayarak kayıt yapabilir miyim? bir de ezdrummer kullanırken davulun her parçasını ayrı kanallara bölmek istiyorum, ezdrummerın kendi içinde mixeri mevcut ancak yeterli değil, bunu nasıl yapabilirim? Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
 
evet davulun her parçasını midi klavyenin tuşlarıyla kontrol edebilirsin, EzDrummer'ın mixeri ne konuda yeterli değil bunuda belirtseydin daha açıklayıcı olurdu, davulu ayrı kanallara bölmek için midi kanalından ezdrummerın mixerine girerek bütün parçalarını tek tek export etmen gerekiyor, birde kick, snare , hihat ve tomlar mono, overheadleri stereo olarak export etmek daha sağlıklı.
 
davulu ayrı kanallara bölmek için midi kanalından ezdrummerın mixerine girerek bütün parçalarını tek tek export etmen gerekiyor, birde kick, snare , hihat ve tomlar mono, overheadleri stereo olarak export etmek daha sağlıklı.
tek tek export etmene gerek yok.davulun her bir parçasını ayrı ayrı ister audio kanallara ister midi kanallara kaydedebilirsin ancak biraz karışık burdan anlatmakla olmaz.Group chanel olayıyla yapılıyor biraz araştır istersen..overhead'i sağ ve sol olarak ayrı ayrı 2 mono kanalada kaydedebilirsin..
 
Geri
Üst