Roland Cube

Arkadaşlar benim çok fazla drivela falan işim yok.Daha çok yumuşak tonlar arıyorum.Cube 80x'den bu konuda memnun kaldım.Tek sıkıntım 80watt'ın bar programında yeterli olup olmucağı =)
 
Roland Cube 80XL aldım.Gün geçtikce çok daha iyi tonlar elde ediyorum.Haftasonu zamanım olunca birkaç kayıt yapmayı planlıyorum.Record çıkışından direk bilgisayara giricem amfiyi.Buraya koyarım tonlar hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için.
 
Kıyasladım ikisini de hocam , ben tech21 power engine 60 ile cube 80 gx arasındayım ... Ve de cok karasızım ,

Biri az özellikli ama drive ı kaliteli diğeri çok özellikle özellikle clean ve akustik simulatörü oldukca iyi ama drive ları biraz zayıf , artı benim saglam bir drive setup ım da var....

Sonuç aradayım...

Daha önceki anfim Marshall avt50 onu aratmayacak hangisi acaba ...
 
bir adam ev icin blackstar artisani yerine roland amfi sectigini yazmisti bir yabanci foruma (artik dalga mi geciyordu bilmiyorum, artisan hic denemedim)

gitara yeni baslayan arkadasim roland amfisinin cok kotu oldugunu ve hic guzel bir ton alamadigini yazmisti. Gittigimde en basitinden bassla treble i fulleyip midleri scooplamistim ve tonu cok begendigini falan soylemisti. Rolandlar fena degil, biraz kurcalamak gerekiyor.
 
Roland cube almak için mağazaya girip fender 25r almış biriyim. SSS gitarı cube'e girdiğinizde dip gürültüsü almıyorsunuz ama clean ton rezalet, aynı aleti 25r ye bağladığımda şaşılacak kadar güzel clean ton aldım ama bu sefer de dip gürültüsü vardı. Drive-efekt işini pedallardan halleden biri olarak amfide dikkat ettiğim en önemli şey clean sound.
 
Geri
Üst