Evde Elektro Amfisi ?

Herkeze merhaba. Bu gün bir Cort x-1 aldım elden 180Tl'ye. Amfi'ye para veremem malesef elimde yok. (Öğrenciliğin gözü kör olsun.)
Neyse fakat bir amfi yapmaya çalıştım ama tutmadı. Şansımı denemek suretiyle şu tv'ye scart ile bağlanan mikrofon girşi olan video cd player'e mikrofon girişinden bağladım elektriğede taktım. Jakıda bağladım ama ses adına hiçbir şey yok acaba bunlara olmaz mı veya böyle evde yapılabilecek bir amfi var mı ?

ÖRNEK:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-vcd-player-123207804/detay/

Burdaki gibi ilk girişteki mikrofon 1'e bağladım.
 
bilgisayarına bağlasan daha iyi olur. guitar rig 4 programını edin. hem pedal niyetine kullanırsın, hem de sesi bilgisayar hoparlöründen alırsın. böyle bir imkanın varsa haber ver, sana tüm ayrıntıları anlatırım.
 
Leptobuma bağlayabilirim. Guitar Rig'i duydum fakat o vcd'de çalıştırmanın bir yolu yok mu ?
Geçenlerde bizim 5 yaşındaki ufaklık eline gitarı almış, takmış vcd ye tıngır tıngır çalıyor. Bu arda TV'den de sesi geliyor. Genelde ekipmanı kilit altında tuttuğum için o da gitarı kapınca kendince bir çare bulmuş işte...Konu açılınca aklıma geldi. :D
Bence vcd' de ısrar etmeyin. Bilgisayar ile çok daha iyi sonuçlar alacağınızdan emin olabilirsiniz. ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Hmm leptop'a bağlayabilirim ama mydukkan'dan veya herhangi bir mağazadan önerebileceğiniz dönüştürücü var mı ? Ben jak'ın kaç mm olduğunu falan bilmiyorum hangi tür alacağımızdann link atabilirmisiniz ?
 
Geri
Üst