Blackstar Ht 20 - Vox Ac15 C1

Selamlar. Blackstar hakkında çokça araştırma yaptım ve yorum okudum; ancak vox'un bu modeli hakkında pek bir bilgim yok.
Öncelikle vox'un tonu blackstar'a göre nasıldır sizce?
Fiyat/performans açısından nasıl değerlendiriyorsunuz?
Karşılaştırma yaparsanız hangisini tercih edersiniz?

Bir de şöyle bir sayfa var... İngilizcesi iyi olanlar kısa bir özet geçerse çok makbule geçer. Teşekkürler...

http://www.strat-talk.com/forum/amp-input-normal-bright/227176-vox-ac15c1-vs-blackstar-ht-20-a.html
 
Istanbul'a Tunel'e gidiyorsun. Vox ve Blackstar amfiler hemen yan yana dukkanlarda satiliyor. Git gor dene. En olmadi google translate ile ceviri yap. Iki farkli amfiyi hangisini alsam tavsiyesi bekleme.
 
Ozaman forumu kapatalım :D
Bu tarz zevk kökenli ürünlerde şunu al diye tavsiyede bulunmak saçmadır. Sizin beğendinizi ben beğenmem, benim beğendiğimi siz beğenmezsiniz. Forumda ancak, ürümler teknik yada tonal açıdan vs. karşılaştırılır ve kişisel tecrübeler aktarılır. Ama git şunu yada bunu al demek, karşı tarafı yönlendirmektir ve risklidir, ya sizin beğendinizi beğenmezse. Aldıktan sonra bol bol küfür yeme ihtimalinizde olabilir. :)

Daha iyi anlaşılması için örnek vereyim. Ben geçen gün vitrinde çok güzel bir kazak gördüm, karışık renkli mor, eflatun, kırmızı,siyah, beyaz,turuncu,pembe renklerde. Kesin alın bu kazağı çok güzel bu kazak. Ha birde saat buldum şöyle tam altın renginde sapsarı kocaman, tam maganda saati, onuda çok beğendim gidin onuda alın kesin, süper bişey.
 
Geri
Üst