Retro 2014 Buraya

Şehir değişimi sebebiyle orada bulunamadım iblis gibi de kıskandım. Bundan sonra Ankara'ya tekrar yolum düşer mi bilemiyorum fekhat video güzel fikir olmuş. Artık İzmir'den izleyeceğiz ne diyelim.
 
pleksi ile ilgili bana danıştı arkadaş , söyle bir baktık yapılmayacak gibi tabiki değildi yapılırdı istesek ama ,gerekliliğini tartıştık sonucunda arkadaş orjinalligini bozmadan satıp kendini daha çok tatmin edecek bir amfi almaya karar verdi hocam .
 
sanmıyorum hocam, zaten konuşmalar haricinde ekstra bir durum yoktu herkes gönlünce takıldı , high gain ve low gain gitarları belli bir rifte test ettik hep beraber oyladık yedik içtik müzisyen dostlarla gerçekten tadı damagımızda kalacak bir gün geçirdik
 
Ekipteki arkadaşların yanlış yazdıkları yada isimlerini emin olamadıkları için yazmadıkları var ise onlar adına ben ,varsa kusur affola diyeyim. Kendi adıma çook eğlendim.ve bir kere daha gördükki ergonomi ve işçilik başka şey ama konu sesini beğenmekse gitarın, çirkin gitar yokmuş az votka varmış. Fiyata göre olmuyor o iş.Yüzyüze görüşmenin büyük avantajları var .yazmanın zevki ayrı ama kırk başlık açıp karar birliğine varamayacağın konu 5 dakikada neticeye kavuşuyor :) umarım en kısa sürede tekrar görüşmek dileği ile. Gıyabında beastie boys affetsin bizi .:)
 
@BluesOfHope İnsanları yaşına göremi yargılıyorsun , Ne kadar güzel bir geceydi ,
@Grundar gibi bi abimizle karşılıklı çalma keyfini tattım bilgilerinden faydalandım , Beklentin neydi acaba.

birader ciddi değildim.Gül geç.Neyin derdindesin.Güzel geceyse güzel gece.Ben iğrenç olmuş mu dedim?
Çarpıtıp durmayın laflarımı ya. Bi de seninle mi tartışalım.Herkesle kavgalı olucam yakında.
İroni diye bir şey olduğunu algılayabilyor musun arda kardeşim?
Grundar ı da çağır hazır onla da tartıştık ya.
Nasıl tiplersiniz arkadaşım.Gül geç yav gül geç
 
Geri
Üst