Boşver boşver, hiç elleşme. 😀@BluesOfHope İnsanları yaşına göremi yargılıyorsun , Ne kadar güzel bir geceydi ,
@Grundar gibi bi abimizle karşılıklı çalma keyfini tattım bilgilerinden faydalandım , Beklentin neydi acaba.
güzel bir akşamın sohbetini güzel bir şekilde devam ettirebilmek adına bu mesaj ve sonrakilerin silinmesini rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.forumu bırakıyorum.
Gitar Forumu sanmıştım emekliler partisine gelmiştim.İlk kim tombala yapacak acaba
silmek problem değil neden sadece bana diyorsun
hah onu gördüm şimdi tamamdır üstüme düşeni yapacağımsilmek problem değil neden sadece bana diyorsun
Bu arada troll'den gözden kaçmış, teşekkürler Arda'cığım yine çalarız bir ara...@BluesOfHope İnsanları yaşına göremi yargılıyorsun , Ne kadar güzel bir geceydi ,
@Grundar gibi bi abimizle karşılıklı çalma keyfini tattım bilgilerinden faydalandım , Beklentin neydi acaba.
Sevgili @bySpasticus , teşekkürler, gayet keyifliydi, yine tekrarlayalım, çaldığın tarzı (hardrock/heavymetal) gayet icra ettiğini düşünüyorum 👍, bir ara bir parça çalışalım, birlikte çalarız 😎...Tatsız mesajlar, gerginlikler bi yana, @Grundar abiyi dinlemek tez zamanda tekrar nasip olur umarım gerçekten çok hoş, keyifli bi abimiz 🙂 programın bitimine doğru beraber bi enter sandman denemesi de yaptık daha ne olsun 🤣👍
Aynen çok keyifliydi abi teşekkür ederim 🙂 Gerçekten muhteşem fikir bunu unutmayalım :happy🙁y)Sevgili @bySpasticus , teşekkürler, gayet keyifliydi, yine tekrarlayalım, çaldığın tarzı (hardrock/heavymetal) gayet icra ettiğini düşünüyorum 👍, bir ara bir parça çalışalım, birlikte çalarız 😎...
abi o ek olay icin varim ben de. sen beni de yaz😉
abooo ortalık kalkmış ayağa... Çocuk orta yaşa gelmeden orta yaş krizinin dibine vurmuş resmen 🙂
Dönelim güzel, keyifli, beğenmeyenlerin içten içe gıpta ettiği aile buluşmamıza. Elimde o geceye ait çok feci deliller var 😛 bak şimdi napıcam
Babuş bu sefer seni bi köşeye sıkıştıralım şu güzel melodilerden 2-3 tane öğret, göster valla 😀 bence çok güzel oldu @Grundar ve @fizyo_orkun doğaçlaması
ahanda delili:
Not: Videoda görünmekten rahatsız olan olursa iptal edip sadece ses olarak da yükleyebilirim
Pazar günü için akustik gitarı olanlar getirse güzel olabilir. Bende var, getirmeyi düşünüyorum ama benimki biraz (bayaaaa) dandik