Elif Aybüke Koçak

Sanat kavramını belli kalıplara sokamayız. Kişiden kişiye yorumu da değişir icrası da farklılık gösterir. Fakat bu kızın eserleri sanattan ziyade "ben yaptım oldu" havasında. Eser dediğime bakmayın, lafın gelişi öyle konuşuyorum. Birşeyler yapmaya çalışan genç bir insanı yerden yere vurmayı da doğru bulmuyorum ama belli bir kültür seviyesine gelmiş, yurt dışında eğitim görmüş bir insan çıkıp böyle "aeeğğ, üeeğğ" siz türkler nasıl diyor" tribine giriyorsa yazık o eğitime.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Başlığı açan olarak savunma amaçlı değil de zaten ben herhangi bir yargıda bulunmuyorum, sadece ahalinin görüşlerini almak istedim.
 
Yok ben de o iddiada değilim kesinlikle. Gün içinde sözlükte denk geldim de biraz bakındım nedir ne değildir diye. Epey tartışılmış, kavgalar da çıkması muhtemeldir ekşideki başlığı altında. O yüzden böyle yazdım.
 
çevirirsen wiz khalifanın, snoop dog un röportajlarını türkçeye.. bide canlandırma yaptınmı al sana elif aybüke koçak işte.
çok ağır fanları olsa gerek.. hal vehareketler felan on numara...hayat bi bad tripmiş taaammıı...


:D:D:D
 
Sanatından bihaberim. Hoş olsam da sanat eleştirmeni değilim. Eserlerine bakmadan konuşmamak gerek. Tamam arkadaş biraz kendini salmış falan ama, ne bileyim belki de çok kafa ve iyi bir insandır. Sanatçının sağı solu belli olmuyor.
 

Benzer konular

Yanıt
53
Gösterim
9K
nolr-grme-artk-gecelrime
N
Geri
Üst