Irig Ton Kalitesi

Merhabalar,

Bende bir süredir Irig HD kullanmaktayım. Beklediğimden çok daha pratik ve harika sonuçlar elde ettim.
Özellikle Bias, JamUp Pro gibi programları tam sürümleri ile indirirsen aldığın tonlara şaşıracaksın muhtemelen.
 
Abartılma durumu değil, ancak şu var; gitarınız ile ipadiniz arasında kullanacağınız aparatın kalitesi ne kadar iyiyse, o kadar iyi sonuç alıyorsunuz. 100 liraya da iPad aparatı var, 1000 liraya da. Aynı bilgisayarda kullanılan amplitube, guitar rig gibi. Farkı kullanılan aparatta ortaya çıkıyor. Bana göre ipad ve bu minik ses kartı özellikli aparatların pozitif bir yanı ; çok portatif. Jackı tak, aparatı ipade bagla, preset seç ve çal. Hem de taşınabilir. Ev kullanıcılarını gayet tatmin eder. Ancak bu tatmin için monitöre ihtiyaç var, ya da ben öyle yapacağım monitör alınca. Yoksa uyduruk kulaklıklarla falan hiç bir işe yaramaz.
 
Bencede almisken iRIG HD alinmali, android destegide yerine yavas yavas oturuyor.
Gitar hocam kullaniyordu gayet iyidi ve pratikti...
ikinci el siteleri turluyorum uygun birsey icin...
 
iRig Pro kullanıyorum gayet memnunum. Pro seçmemin sebebi ise midi girişi ve condenser mic. bağlantısı içermesi. Androide ben olsam güvenmem, iosda Bias ve Jamup çok sağlam kalanları o kadar beğenmemiştim mesela. Çocuğu uyutmaya çalışırken bir yandan kayıt yapmıştım çalım çok iyi değil ama şöyle bir örnek verebilirim. Tüm gitarlar ipad direkt ses kartına, bas synthmaster davullar addictive drums 2. Hiçbir şekilde kanallar ya da mastere müdahele yok, aynen olduğu gibi.


Ek olarak alacaksanız apple storea bakın, online sipariş verebilirsiniz oradan ve şaşılacak biçimde uygun fiyatlarda. Piyasada şöyle bir bakmıştım 560 diyorlardı, 430a aldım apple storedan.
 
Geri
Üst