Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Merhabalar, @kaos13666 kullanıcı isimli üye ile ilgili ben de problem yaşadım. Bir süre önce Burak Köşker adına bir miktar EFT yapmıştım. Amerikadan Tubescreamer ve switch siparişi vermiştim samimiyetine de güvenerek ancak ben de Burak'a tekrar ulaşamadım. Normalde en geç 16 Şubatta iletişime geçmemiz gerekiyordu ancak halen haber vermedi kendisi. Geçtiğimiz haftalarda da sevgili @Sr22DeT ile iletişime geçtik bu durum için ama kendisi de Burak'a ulaşamadığını söyledi. Ayrıca ne yazik ki kendisi büyük bir para kaybetmiş. Ancak sevgili @Oguz92 sizin de söylediğiniz gibi kaybedilenden ziyade tepkisizlik başkalarına da bu mağduriyeti yaşatabiliyor. En azından başkalarının bunu yaşamaması adına için bir şeyler yapabilirsek ne mutlu.
 
@anatolia999 ile gibson burstbucker set alışverişi yaptık. Kendisine buradan paketlemede gösterdiği hassasiyetten oturu teşekkür ediyorum. Paketi 15dkda ancak tamamiyle acabildim :)
ayrica bana uygun kargoya vermek icin de epey yurudu, ayaklarina saglik. Guzel alisveristi.
 
@laylaylomit oldukca dakik, sozune guvenilir biridir. Iyi gunlerde kullan Mithat.

Bugün Ahmet den bi fender double gigbag aldım. Önce sağolsun indirim yaptı, sonra ürünü 3 gün bana ayırdı, bugün alışveriş yaparkende gigbag in içinde ufak bir hediyem var dedi. Eve geldim Fender gigbag in içini bir açtım içinden ekstra sapasağlam bir ritter gigbag çıktı. Sanırım daha fazla söyleyecek birşey yok kendisi hakkında, kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir davranış..
Çok teşekkür teşekkürler Ahmet
 
Geçen hafta irig için alınık ilanı açmıştı ve ilan aracılığı ile tanıştığım @EMM kardeşiminde tavsiyesiyle ondan tascam ixz satın aldım. İyi ki almışım diyorum şu an. Güvenilir, mütevazi, yardım sever bir kişi. Gönül rahatlıyla alışveriş yapabilirsiniz kendisinden.
 
Geri
Üst