Dekontun fotosunu isteriz!!!
Sabah sabah afyonum iyi patladı yahu 😀''Rus kadın ücreti'' yazmış hacı,harbi başımı belaya sokacak birinde şapşik.Adama harddisk yolluyoz ''içine ... koymamışsın'' diyo.Töööbe tööööbeee.
zencikapıcı nikli adamdan nasıl bi alışveriş şekli bekliyon ki zaten.
carmonel nickli şahısla alışveriş yapmam hatta muhattap olmam ,bundan sonra aşağılayıcı,lakayık ,kibirli vb. şekilde konuşan kişileri buraya yazacağım .Belki de bu forumun en eski ve aktif olan birkaç üyesinden biriyim kimse kusura bakmasın artık bu şahısları burada afişe edeceğim.
Allah sabır versin,benim de bahsettiğiniz olay gibi yüzü aşkın tecrübem olmuştur.2,5 saat konuşup sesi kesilenler,dostum haftaya alacam,dostum yarın alacam,dostum biraz indirim yapsan.Bir defa da ben bir manyetik setini kıl bir velet yerine (velede 2 gün önce haber edip) sevdiğim bir abime sattım.Velet geldi burada beni şikayet ediyor, burada bazı kullanıcılar da,hiç etik değil,ben bu arkadaşla alışveriş yapmam,cık cık vs... vs... çok da tıntın blokla gitsin bunları .Her türlü serserilik bize malı satan olarak yapılıyor,millet parayı vereni hikmetli sanıyor.Herşeyde parayı veren haklı,yok canııııım.Her yönden sabır diliyorum insanlara,biraz da akıl .
Yeni gördüm, yorumun ve güvenin için ben teşekkür ederim ."Andysat" tan ECC 83 lamba aldım, otomobil almışım gibi ilgi alaka gösterdi. Çok teşekkür ediyorum.
Şu ana kadar @mtash @hackeiommi ve @The_Answer ile güzel alışverişlerimiz oldu. Hakanınki cebren ve hile ile de olsa oldu ama 😀
@Alper dostumdan saddle aldım. Henüz parasını yollamadan kargoyu gönderdi. Saygılı ve iyi bir insan. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.