Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

• Konuyu açan Konuyu açan DrB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@DaggerStroke ile bir alışverişim oldu. Kendisi çok yardımcı, ilgili ve güvenilir bir insan. Alışveriş boyunca hiç sıkıntı yaşamadım ve sonuna kadar geçen bütün konuşmalarda çok kibar ve anlayışlı bir şekilde karşılandım. Kendisine çok teşekkür ediyorum...

Eren ile sorunsuz, sıkıntısız bir alışveriş gerçekleştirdik. Teşekkür ederim...

@AykanKK ile sorunsuz takası gerçekleştirdik gitarı resmen tank gibi sarmış ama yurtiçi kargonun umarsız Çalışanları sinirimi bozdu o derece iyi pakete bile zarar vermeyi başarmışlar 😡 #yurtiçikargobatsın

@AykanKK ile sorunsuz takası gerçekleştirdik gitarı resmen tank gibi sarmış ama yurtiçi kargonun umarsız Çalışanları sinirimi bozdu o derece iyi pakete bile zarar vermeyi başarmışlar 😡 #yurtiçikargobatsın

Yurtiçi kargo'nun bu ara başıma açtığı ikinci olay. Yine de Volkan arkadaşıma teşekkür ederim, gayet olgunlukla karşıladı. Bu arada onunla takasımız sonucunda aldığım Epiphone Dot Semi-Hollow gitar gerçekten çok güzel çıktı. Çok güzel bir alışveriş oldu benim açımdan. Tekrardan teşekkürler 🙂

Abi Allah aşkına bi dahaki sefere orta bir noktada buluşalım yemin ederim yol bitmek bilmedi gözümde..

Bu arada ne yaparsan yap PRS'imi alamayacaksın.. :😀

Tekrardan hayırlısı olsun, güle güle kullan.

Bu nasıl iştir anlamadım
ilk ben mesaj attım diyorum
bana önce başkası attı diyor
sonra da yakınım diyor vs
herşey açık ve net
yorum sizlerin buyrun

ÖMler kişisel bilgiler içerdiği için kaldırılmıştır...

Sevgiler ve saygılar...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
ÖMler kişisel bilgiler içerdiği için kaldırılmıştır...

Sevgiler ve saygılar...

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
13:29'da @J-P'ye mesaj attım, OK diye. Sonra 13:33'de arkadaşım yazdı ki parayı bile anında gönderdi. O yüzden ben de 4dk. sonra iptal ettim, tanıdığım arkadaşa sattığımı söyledim. Konu bu kadar basit, dilediğiniz kadar tartışabilirsiniz.

13:29'da @J-P'ye mesaj attım, OK diye. Sonra 13:33'de arkadaşım yazdı ki parayı bile anında gönderdi. O yüzden ben de 4dk. sonra iptal ettim, tanıdığım arkadaşa sattığımı söyledim. Konu bu kadar basit, dilediğiniz kadar tartışabilirsiniz.
ispatlayın o zaman
mesajları gösterin ekran görüntüsü alın bakalım
hepimiz kim yalancı görsün
başta bana yazdığın gibi "önce başkası yazdı" demiştin o da yalandı

İspatlayacak bir şey söylemedim aksine sizin önce yazdığınızı ve size OK dediğimi de söyledim. 4dk sonra da iptal ettiğimi söyledim. Önceden sözüm olan birisiydi ve bu şekilde yaptım.

Geri