Hangi tel kalınlığını öneriyorsunuz ve en sevdiğiniz hangisi?
anlamadım bu ne çaylak falan mı demeye çalışıyorsun?Selam swee"t"picking havalar nasıl?
Ben geçen hafta telleri 0.10 a çektim ama 1. telde bendi düzgün atamıyorum.Çok sert çünkü. Sanırım 0.9 a döneceğim geri. Bir de swee"t"picking bu ne demek?9 en makulu. 10'a da alışırım derseniz o da olur. Ama en kalın 46, 42'den daha iyi. Drop D'ye de rahat gider. 42 fazla gevşek kalıyor
Lan noluyor ?? İlk kez bir forum açtım. O da hani gitara yeni başladık bir yararı mararı olur diye amacınız neGeldi yine tipini sevdiğim, coverlarını bekliyoruz sweetçiğim birkaç lira kazanırsın yine.
Sweep picking onun aslı. Burda bi arkadaşın nicki herhalde.
Konuyu başka yerden mi açmam gerekiyordu ? Bir kaç başlığa baktım üyeler gayet medeni insanlar gibi gözüküyordu. Kimse birbirini trollemeye çalışmıyordu çoluk çocuk yok gibiydi o yüzden güvenilir diyip açtım da sweet muhabbetine bakacağım şimdi internetten
Sevmek diye bir şey olamaz ... ince tel bend'e blues'a filan daha rahat olur, kalın tel sert müziğe, downtune'a daha rahat olur ama her kombinasyon da mümküni kural değil bunlar. Rahat ettiğin ile çal.Hangi tel kalınlığını öneriyorsunuz ve en sevdiğiniz hangisi?
Ben gitarı 1 ay önce aldım yanında bir adet blackstar core 10 verdi adam. Şimdi selim ışık derslerinden kendimi geliştirmeye çalışıyorum.Egzersiz falan yapıyorum ve çok sert müzikle ilgilenmiyorum standartta çalıyorum genelde o zaman bir dahaki sefere 0.9 a değiştireceğim.Sevmek diye bir şey olamaz ... ince tel bend'e blues'a filan daha rahat olur, kalın tel sert müziğe, downtune'a daha rahat olur ama her kombinasyon da mümküni kural değil bunlar. Rahat ettiğin ile çal.
Aynı pilavı yemekten sıkılmayan sazanlarla sana başarılar karşim. Daha çok ekmek yersin burada, aynen devam.Konuyu başka yerden mi açmam gerekiyordu ? Bir kaç başlığa baktım üyeler gayet medeni insanlar gibi gözüküyordu. Kimse birbirini trollemeye çalışmıyordu çoluk çocuk yok gibiydi o yüzden güvenilir diyip açtım da sweet muhabbetine bakacağım şimdi internetten
Ya donanım haber forumda senin gibi çoluk çocukla çok uğraştım burada da peşimi bırakmayacaksınız gibi cidden soğudum forum ortamlarından.Nereden kapayabilirim hesabı?Aynı pilavı yemekten sıkılmayan sazanlarla sana başarılar karşim. Daha çok ekmek yersin burada, aynen devam.
Al işte hesabına 40 yaşındayım yazmış bir de 🙂Aynı pilavı yemekten sıkılmayan sazanlarla sana başarılar karşim. Daha çok ekmek yersin burada, aynen devam.
bu arkadaşlar parmaklarım sakat gibi duruyor diyen çocuk muSelam swee"t"picking havalar nasıl?
ben hep 9 numara kullandım hoşuma 9 numara gidiyor bu iş zevk meselesi kişiden kişiye göre değişir eminim sende zamanla kendi sevdiğin numarayı bulursun sanırım yeni başladım bütün tel kalınlıklarını dene ve kendi favorini bulHangi tel kalınlığını öneriyorsunuz ve en sevdiğiniz hangisi?
Her kimden bahsediyorsan değilim. İlk kez bir forum sitesine üyelik açtım.bu arkadaşlar parmaklarım sakat gibi duruyor diyen çocuk mu