Aynen ben görüştüm 600 dolar falan tutuyor 4 5 ay sürüyor bide kargo dönüşteki vergi olayını bilemedimBen bu firmayı takip ediyorum bazen, firma Fransa'da. Relic'Art Guitares - Stratocaster Relics
Gitarınızı gönderiyorsunuz, parayı bayılıyorsunuz. Adamlar işlem uyguluyor ve geri size yolluyorlar. Buda instagram sayfaları. 𝐑𝐞𝐥𝐢𝐜’𝐀𝐫𝐭 🇫🇷 (@relicartguitares) • Instagram photos and videos Buradan before after fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Güncel kurdan dolayı pahalı olduğunu kestirmek zor olmasa gerek.
Merhaba,Dostlar ben relic bir gitar almak istiroum.Ama hiç çalmadan 30 yıllık bir gitar almak istemiyorum.Amacım yeni 0 bir relic gitar almak ve onu kendi elimde eskitmek.Lakin nereden ve nasıl alacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam, benim gitar çarptı be. Plastik sandalyeye hafif değdi, cort diye ufak bir pinçik attı nitro. Nasıl olabildi anlamadım valla ahxhskemer çizse içiniz gidecek relik diyorsunuz... neyin reliğiyse salonda sandalyeye mi çarpacak gitar ne olacak. sanki bana sahneden atlayacak. te allaaam salon beyefendileri relik diyor. çok çalsanız da eskise keşke. vay babo vay.
Aah ah bu pandemi belasından önce Akasya Avm deki Zuhal'e gitmiştim. Karşısında oturup o gitarları saatlerce izleyebilirdim.... Dediğiniz gibi fiyatlar 8 - 9 - 10 bin dolar diye gidiyordu, yanılmıyorsam Custom Shop ürünleriydi.Fabrika çıkışlı relic gitar istiyorsunuz sanırım.
Zuhal'e gittiğimde bu tarz Fender Stratlar görmüştüm, ama epeyce pahalılar. Fiyatlar 30k, 40k, 50k, 70k mertebesinde. Bilgi olarak geçeyim dedim.
Ya da herhangi bir 0 gitar alıp relic işlemi uygulatabilirsiniz.
Sanırım sorunuzu yanlış anladım, bilmiyorum.