Merhabalar elektro gitar almak istiyorum bütçem bukadar önerileriniz için minnetar olacağım.

Önerin varsa alabilirim ses kartım var ama uygulama falan bilmedim için amfi istiyorum zor değilse amfiyi boş verebilirim sadece kablo ile gitar olsa yeter.set alma.. tek tek araştır
Ses kartın varsa amfi almanın lüzmu yok gitar için ise bize bir şey söylemen lazım mesela hangi türü çalacaksın?Önerin varsa alabilirim ses kartım var ama uygulama falan bilmedim için amfi istiyorum zor değilse amfiyi boş verebilirim sadece kablo ile gitar olsa yeter.
Deathcore metalcore o tarz cort x 2 buldum ikinci el özel üretim az kullanılmış 9700 istiyor alınırmı?Ses kartın varsa amfi almanın lüzmu yok gitar için ise bize bir şey söylemen lazım mesela hangi türü çalacaksın?
Alabilirsin güzel bir gitar.Gitar hakkında daha fazla bilgi istersen sağ üstte olan arama kısmına cort x 2 inceleme yaz oradan detaylıca bakDeathcore metalcore o tarz cort x 2 buldum ikinci el özel üretim az kullanılmış 9700 istiyor alınırmı?
Teşekkürler 🙂Alabilirsin güzel bir gitar.Gitar hakkında daha fazla bilgi istersen sağ üstte olan arama kısmına cort x 2 inceleme yaz oradan detaylıca bak
X2 yerine kx5 bakabilirsin veya m600 daha kaliteli daha yönlü bi gitar.Deathcore metalcore o tarz cort x 2 buldum ikinci el özel üretim az kullanılmış 9700 istiyor alınırmı?
Bende var X2 warrior soul tasarım Ankara'da isen vereyim sıfıra yakın. 9700 çok fiyat demişDeathcore metalcore o tarz cort x 2 buldum ikinci el özel üretim az kullanılmış 9700 istiyor alınırmı?
Kx5 15 binden başlıyor m600 ise 20 bin çok üstünde bütçenin.X2 yerine kx5 bakabilirsin veya m600 daha kaliteli daha yönlü bi gitar.
Çorum'dayım 🙁Bende var X2 warrior soul tasarım Ankara'da isen vereyim sıfıra yakın. 9700 çok fiyat demiş
Çorum yakın zaten Çorum çankırı Yozgatlılar Ankara'da değil mi 🙂 tanıdığın varsa Ankara'da ben 8e vereyim sana otobüste 200-300 alır.Çorum'dayım 🙁
Maalesef yok 🙁Çorum yakın zaten Çorum çankırı Yozgatlılar Ankara'da değil mi 🙂 tanıdığın varsa Ankara'da ben 8e vereyim sana otobüste 200-300 alır.