- Konu Sahibi Konu Sahibi
Baslik ==> 10.000 TL butceli gitar tavsiyesi
Neyse al gel de gorelim bakalim ne aliyorsun
Gördüğünüz gibi 10000 tl bütçeli 🙂
Baslik ==> 10.000 TL butceli gitar tavsiyesi
O halde size tavsiyem aşağıdaki gitarlardan birine bakmanız olacak...Gördüğünüz gibi 10000 tl bütçeli 🙂
Arkadaş biri beni dürtsün, gibson les paul studio 6200 tl ??????? Hayatta verilmez allahın studiosuna bu para. İkinci el bunlardan çok daha iyi gitar alırsın forumdan.Arkadaşlar tekrar merhaba 🙂
Bugün dore müzikte deneme şansı bulduğum gitar ve birkaç alternatifiyle size sunmak istiyorum. Gitarı blackstar ht5r lambalı amfi ile denedim gitardan gayet memnun kaldım. Sadece tel yüksekliği biraz fazla gibi geldi önceki gitarıma göre 🙂
Ayrıca halen stratocaster da deneyemedim o halen içimde 🙂
Gibson LP Studio 2016 Hiperformance Satin Ebony Elektro Gitar
Alternatifleri
Gibson LP Studio 2016 Hiperformance Alpine White Gold HW Elektro Gitar
Gibson Les Paul Studio 2016 T Ebony Elektro Gitar
Gibson Les Paul Studio 2016 T Alpine White Gold Hardware Elektro Gitar
Ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak isterim 🙂
Ayrıca blackstar amfi hakkında hiçbir fikrim yok buna alternatif ne önerebilirsiniz? Marshall code öneren oldu onuda düşünüyorum. Amfide 2000 tlye kadar çıkabilirim
Neden acaba hocam? Classic custom ile arasında farkta göremedim açıkçası. İkiside yekpare kasa ve maun kullanılmış. Manyetikleride sanırım aynıydı.Arkadaş biri beni dürtsün, gibson les paul studio 6200 tl ??????? Hayatta verilmez allahın studiosuna bu para. İkinci el bunlardan çok daha iyi gitar alırsın forumdan.
Guncellendiğini gördüm, ulan dedim bir ihtimal, aldı da foruma mı astı acaba 🙂Baslik ==> 10.000 TL butceli gitar tavsiyesi