10.000₺ bütçe ile elektro gitar ve amfi önerisi

Şuan bu kadar bütçem var eğer güzel birşey bulunursa 11k verilebilir. Grunge, rock, metal tarzı çalmak istiyorum. İlk defa elektro gitar çalacağım ama klasik gitar çalıyordum başlangıç seviyede olsa beni uzun yıllar götürebilecek birşey arıyorum. Benim bulduğum sahibindende 2.el Yamaha erg-121 gitar+amfi (set amfisi) 10.000₺ istenirse linkini atabilirim. Manyetik olarak sss dışında olur. Teşekkürler

Bence bu bütçeyle hem amfi hem gitar almaktansa yazın sanayide çalışıp para birktirip bütçeyi 30 k yapmak daha mantıklı ondan sonra adam akıllı bir gitar amfi alabilirsin bu fiyat bandında alacağın herşey seni müzik yapmaktan soğutur

Bence bu bütçeyle hem amfi hem gitar almaktansa yazın sanayide çalışıp para birktirip bütçeyi 30 k yapmak daha mantıklı ondan sonra adam akıllı bir gitar amfi alabilirsin bu fiyat bandında alacağın herşey seni müzik yapmaktan soğutur
Ya o biraz zor ilk 10k ayırmak istedim ve biran önce almak istiyorum donner dst152 almayı planlıyordum bu sitede kötülediklerini gördüm vazgeçtim 2.ellerede bakıyorum ama birşey bulamadım kozmos marka gitarlarda aklımda var. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum ve bütçem sadece 10k

Bu da oksimoron...

Beni yazması beklenecek bir bilirkişi veya tavsiyesi dikkate alınası bir üye olarak görüyorsan demek ki daha önce yazdıklarımı okudun .... ve bu durumda saydığın cihazların hiçbiri için olumlu bir şey yazmadığımı / yazmayacağımı da çözmüşsündür 🙂

Ciddiysen diyecek bir şeyim yok.... espriyse ince görmüşsün, güzel.

Geri