10-12.000 TL civarında elektro gitar önerileri

2. El almayı düşünüyorum. İlk defa gitar alacağım o nedenle elimde hiç ekipman yok Amfi olsun kablolar olsun. Baktığım 2. el gitarlrın linklerini koyayım bakabilirsiniz. Sizce bunların fiyatları nasıl çok mu uygun kazık mı vesaire. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben yamahayı tercih ederdim muhtemelen çünkü hss bir gitar ve ne kadar sadece metal dinlesem de bazen farklı türleri de çalmayı denemek. İsteyebilirsin bi de yakının da müzik dükkanı varsa kablo + bir kaç pena 400-500tl ye halledebilirsin. Bi de amfiyi de 2. el mi düşünüyorsun ?

Ben yamahayı tercih ederdim muhtemelen çünkü hss bir gitar ve ne kadar sadece metal dinlesem de bazen farklı türleri de çalmayı denemek. İsteyebilirsin bi de yakının da müzik dükkanı varsa kablo + bir kaç pena 400-500tl ye halledebilirsin. Bi de amfiyi de 2. el mi düşünüyorsun ?
evet 2. el alacağım ama ev arkadşımın afisi var başta onu kullanacağım biraz para biriktirip alacağım

Merhaba.

Yamaha Pasifica bana göre içlerinde en değerli olanı. Tabi ne çalmak istediğinize bağlı durumlar değişebilir ben olsam Yamaha alırdım. Bu arada biraz daha araştırırsanız daha uyguna ürün var.

Teşekkürler.
muğlada yaşıyorum en fazla aydın denizli civarından alacağım gidip görüp almak istiyorum

Merhaba.

Yamaha Pasifica bana göre içlerinde en değerli olanı. Tabi ne çalmak istediğinize bağlı durumlar değişebilir ben olsam Yamaha alırdım. Bu arada biraz daha araştırırsanız daha uyguna ürün var.

Teşekkürler.
birde bu ilan var muğlada sap ayarı yapılması gerek yazılmış. önemli bir sorun mudur bu

Geri