Günde yarım saat çalışıyorsan ilk perdelerde bare akorları basıyor olman lazım.Başlıkda belirttiğim gibi 10 11 aydır elektro gitar çalıyorum yaklaşık olarak.Şuan hangi seviyede olup neleri becerebilmem lazım?
yavaş yapıyorum zaten mantığını oturttum sadece. günde 3 4 saat elimden düşürmediğim oluyor onuda belirteyim10-11 ayda bahsettiğiniz teknikleri yaptığınızı zannerdesiniz sadece ne yazık ki...
Hızlanmak için metronomla yavaş yavaş çalışarak hızlanacaksiniz başka bir yolu yok
Hocam şu sıralar işlerden dolayı ben de öyleyim hiç doğru düzgün çalışamıyorum bizimki parmak tiryakiliği😀25 seneden fazla oldu, hala tam olarak bir parça çalabilmişliğim yoktur mesela. Ama keyif alıyorum, gürültü yapmayı seviyorum. Zaman ayırmadım, düzenli de çalışmadım hiç bir zaman. Boşa gitti yıllarım ama yapacak birşey de yok...
İtiraf.com 😂
Gitardan zevk alıyorum evet.Ama tıkanmışlık hissi var biraz.Bareyi zaten 5. haftamda falan çözdüm rahat birşekilde basabiliyorum.Jazz akorlarıda basabiliyorum değişik değişik.Sweepde beceriyorum biraz tel atlamalı tappingde yapabiliyorum.Ama naparsam yapayım hızlı soloları çalamıyorum.Alternate pickingim o kadar kötü değil ama ya bazen sol elim yetişmiyor ya da sağ elim.Pena takılıyor tele falan.Müzik teoriside öğrendim ayrıca giriş seviyesinde.Amacım shred yapabilmek sizce ne yapmam lazım? (geç yazdığım için kusura bakmayin)