Bu kızın yaptığı çalışmalara inanmayanlar Dürer'in veya Rubens'in otoportrelerine baksınlar bir de. Böyle yetenekler gerçekten var arkadaşlar. Resim çizebilme yetenekten çok, görme ve düşünme işidir zaten. İçine birazda matematik kattığında üstüne üstlük bir de yeteneğin de var sa o zaman neler oluşuyor neler.
Leonardo da helikopteri tasarladığında ya da Erminli Kadın'ı yaptığında kaçık olduğunu düşünmüşlerdi ama bildiğiniz üzere değildi 😀
Sanat Tarihi 3. sınıf (4 olduk 😀 ) öğrencisiyim ve artık biraz da olsa sanattan anladığımı hesaba katarsam"bu kız bir dahi" demekten başka bir şey yapamıyorum.
Sanatçı ailede yetişmek bambaşkadır. Çok yakınımdan bir örnek ki eski komşularımız Bilkent Senfoni Orkestrası'nda çalıyorlardı ve 3 yaşındaki kızları onları kıskandırır derecede muhteşem piyano çalıyordu. 🙂
İşlenmiş bir çocuk olduğu kesin. Keşke hepimiz zamanında böyle işlenebilseydik de şimdi doğa üstü şeyleri başarıyor olsaydık 🙂 🙂 🙂
Not: Bazı resimlerini ben bile çözemedim. İkonolojik okuma yapmayı bilenler anlarlar ne demek istediğimi. Kız "Tanrı beni kutsadı" diyor; gerçekten de kutsanmış yani. Çözümsüz ve yorumsuz kaldım 😉 Meslek hayatımda karşıma çıkmasa bari 😀