Onur Yemliha Kuş 11 Eylül 2023 #1 Anadolu rock coverları yapmaktayım. Tarz fark etmeksizin amatör grup arayışındayım. Amatör olarak sahne tecrübesine sahibim. Son düzenleme: 4 Kasım 2023
Anadolu rock coverları yapmaktayım. Tarz fark etmeksizin amatör grup arayışındayım. Amatör olarak sahne tecrübesine sahibim.
rammel 1 Ekim 2023 #2 Onur Yemliha Kuş demiş ki: Anadolu rock coverları yapmaktayım. Tarz fark etmeksizin amatör veya profesyonel grup arayışındayım. Amatör olarak sahne tecrübesine sahibim. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum gurp için görüşelim. Tel: 05422241564
Onur Yemliha Kuş demiş ki: Anadolu rock coverları yapmaktayım. Tarz fark etmeksizin amatör veya profesyonel grup arayışındayım. Amatör olarak sahne tecrübesine sahibim. Hepsini görmek için tıklayın... Dostum gurp için görüşelim. Tel: 05422241564
Onur Yemliha Kuş 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Irig ile kayıt aldığım bir enstrümantal cover, tonlar çok iyi değil kusura bakmayın 🙂 darKGuitarisT demiş ki: Kayıt vs varsa bırakırsan daha mantıklı olur Hepsini görmek için tıklayın...
Irig ile kayıt aldığım bir enstrümantal cover, tonlar çok iyi değil kusura bakmayın 🙂 darKGuitarisT demiş ki: Kayıt vs varsa bırakırsan daha mantıklı olur Hepsini görmek için tıklayın...
I ilker 17 Kasım 2023 #6 tenör sax, flüt ve synth çalıyorum, eski gruplarımla hemen her tarz çaldık , düşünürseniz görüşebiliriz
tenör sax, flüt ve synth çalıyorum, eski gruplarımla hemen her tarz çaldık , düşünürseniz görüşebiliriz
N nowhere 18 Mayıs 2024 #8 Merhaba.bankacigim 41 yaş. Ben de ritm elektro var biraz. Keyif ve stres atma amaçlı grup hevesim var.. uyarsa yazabilirsin....Türkçe rock ağırlıklı..
Merhaba.bankacigim 41 yaş. Ben de ritm elektro var biraz. Keyif ve stres atma amaçlı grup hevesim var.. uyarsa yazabilirsin....Türkçe rock ağırlıklı..