Arkadaşlar ben UM2 ses kartını satın alacağım ve ardından bütçem pek kalmayacak bununla birlikte çalarken ve yaptığım en ufak değişikliği dahi hissedebilmek adına stüdyo kulaklığı satın alacağım fiyat olarakta ucuz ve işinizi görebilecek birçok stüdyo kulaklıkları var. Örnek olarak: Samson sr850 başlangıç için çok öneriliyor bunun youtube'da da test videosu gibi bir çok videosu var aynı zamanda burada açılan formlarda da sr850 çok öneriliyor fiyat olarakta uygun 370 TL ye rahatlıkla alınabilir ancak ben ses kartı da alacağım için bütçem malesef bu kulaklığı satın almaya el vermiyor. Onun yerine 100-200 TL arası bir kulaklık önerirseniz sevinirim. Benim aklımda 100 TL ye satılan Behringer HPM 1000 modelli kulaklığı var. Ben bu stüdyo kulaklığını satın almayı düşünüyorum fakat aldığıma değer mi bunu öğrenmek için genel teknik bilgilerine bakmak yol gösterebilir fakat denemeden net sonuca ve verdiği performansa kesinlikle ulaşılamaz. Bu kulaklık sizce alınır mı? işimi görür mü? Bu fiyatlara siz ne önerirsiniz? Parayı biriktirip sr850 yi al mı dersiniz?
Sözü size bırakıyorum.
Sözü size bırakıyorum.
Behringer HPM1000 Profesyonel Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Behringer HPM1000 Profesyonel Kulaklık modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!
www.sescibaba.com
Son düzenleme: