A alpina 12 Ekim 2005 #341 abi harbbiden bu grup çok iyi bu aralar pek ortada yoklar konserlerine gidemedm ama ilk fırsatta gidcm çok ii müzik yapıolar
abi harbbiden bu grup çok iyi bu aralar pek ortada yoklar konserlerine gidemedm ama ilk fırsatta gidcm çok ii müzik yapıolar
Q quo_vadis 13 Ekim 2005 #342 yenilenen sitede videolarda var kahpe felek ve sabret... ayrıca fotolar çok iyi olmuş... www.100derece.com
yenilenen sitede videolarda var kahpe felek ve sabret... ayrıca fotolar çok iyi olmuş... www.100derece.com
Q quo_vadis 16 Ekim 2005 #345 alpina demiş ki: ya bu adamlar sabrete klip çekdi mi?bide konser kayıtları varmı? Hepsini görmek için tıklayın... sabret'e klip çekmediler ama eski konser kayıtları vs. bir klip oluşturdular ve bence çok güzel oldu... sitede var indirebilirsin...
alpina demiş ki: ya bu adamlar sabrete klip çekdi mi?bide konser kayıtları varmı? Hepsini görmek için tıklayın... sabret'e klip çekmediler ama eski konser kayıtları vs. bir klip oluşturdular ve bence çok güzel oldu... sitede var indirebilirsin...
T TamamBojee 27 Ekim 2005 #346 Festival'de çok az kişi ilgi gösterdi ya. B.k gibi kaldık en önde öfff.. :/
O otomatikpilot 14 Kasım 2005 #351 100DRC@Beyoglu Hayal Kahvesi 21 kasım Pazartesi 24.00 Afişi koycam koyamiorum yardimci olucak,yol gostericek,bizleri ileri refah düzeyine eriştiricek bi arkadaş..?[/img]
100DRC@Beyoglu Hayal Kahvesi 21 kasım Pazartesi 24.00 Afişi koycam koyamiorum yardimci olucak,yol gostericek,bizleri ileri refah düzeyine eriştiricek bi arkadaş..?[/img]
Q quo_vadis 23 Kasım 2005 #353 çok güzel bir konserdi elemanlar 40'a yakın parça çaldılar cover seçimleride harikaydı!!! hem p.tesi ye , hem soğuga , hem kara , hem çamura rağmen iyi bir topluluk vardı içeride... konserlerin devamını bekliyoruz... ki gelecekte...
çok güzel bir konserdi elemanlar 40'a yakın parça çaldılar cover seçimleride harikaydı!!! hem p.tesi ye , hem soğuga , hem kara , hem çamura rağmen iyi bir topluluk vardı içeride... konserlerin devamını bekliyoruz... ki gelecekte...
A _axlewurm_ 26 Kasım 2005 #354 otomatikpilat afiş yerine link koysaydın tıklayan afişi görürdü gene ya anlattmıştım ya link koymayı 😀 eheh neyse..
otomatikpilat afiş yerine link koysaydın tıklayan afişi görürdü gene ya anlattmıştım ya link koymayı 😀 eheh neyse..
O otomatikpilot 2 Aralık 2005 #355 100DRC@Olympia(eski vox,daha eski manhattan..) 8 aralik Persembe..ben askere gitmeden onceki son 100DRC konseri olduugu için uzun bi sure bu kadroyla dinliyemiiceksiniz..gelin hepberaber eglenelim🙂 saat ve girişi bildiricem...ön grup:Fiber
100DRC@Olympia(eski vox,daha eski manhattan..) 8 aralik Persembe..ben askere gitmeden onceki son 100DRC konseri olduugu için uzun bi sure bu kadroyla dinliyemiiceksiniz..gelin hepberaber eglenelim🙂 saat ve girişi bildiricem...ön grup:Fiber
A _axlewurm_ 23 Aralık 2005 #356 24 aralık-c.tesi sat 20.00 sarpanita rock bar giriş-6 ytl 100 derece-kilink-the ayılar-ofis boyz istiklal cad.rumeli han veya pulpone barın üstü beyoğlu
24 aralık-c.tesi sat 20.00 sarpanita rock bar giriş-6 ytl 100 derece-kilink-the ayılar-ofis boyz istiklal cad.rumeli han veya pulpone barın üstü beyoğlu
hulyaengm 30 Ocak 2006 #360 ben 100 dereceyi beğenmiyorum bana hitap etmiyo malesef. şu kadarını söyleyebilirim ki, konserleri başladığında içecek bişeyler almaya gitmiştim.
ben 100 dereceyi beğenmiyorum bana hitap etmiyo malesef. şu kadarını söyleyebilirim ki, konserleri başladığında içecek bişeyler almaya gitmiştim.