fx loop sorun yaratmıyor mu bjlerde. defalarca almayı düşündüm ama elim gitmedi. hiçbir zaman preamptan önce delay eq kullanmadım. denediğimde özellikle delaylerde çok bozulma yaşıyordum.
Aykan benimBJ gitti özgüre.....Çokta sevindim özgürle tanıltığıma ve memnun kalmasına......Şu ana kadar bir hayli gitar ve efekt pedalı değiştirdim.sabit kalan tek ekipman blues jr idi.Yeni Peavey classic 30 aldım ve çok memnunum ama Blues jr yeri ayrı...Adı yanıltmasın birçok pedalla anlaşan (mt 2 ile bile) hertarza uygun ve en önemli özelliği taşınabilirliği olan tüplü efsane amfi...Neden sattın dersen bir tanede nos limited blues jr edindim..Mesela peavey 2 kanallı efekt looplu ve çok başarılı bir amfi ama kişisel görüşüm fender clean ayrı bir güzellik......Özgür e bol müzikli keyifli günler dilerim BJ ile.....
Bende BJ diyecektim ki almışsınız, hayırlı olsun 🙂 Ama eğer tavsiye vermek gerekirse, Blues Junior, Classic 30, JCM600 serileri, JTM serileri, transistörlü olarak da TM60 önerirdim.
fx loop sorun yaratmıyor mu bjlerde. defalarca almayı düşündüm ama elim gitmedi. hiçbir zaman preamptan önce delay eq kullanmadım. denediğimde özellikle delaylerde çok bozulma yaşıyordum.
selamlar.blues junior texas red special edition denediniz mi?kırmızı kaplama dışında bir de celestion v30 speaker takılı.daha çok evde ama arada sahnede blues rock,hardrock çalıyorum.hot rod 3 bj ile bu special arasında kaldım.nos'lar sanırım biraz daha tiz?yorumlarınızı bekliyorum.sevgili harun bu amfinin efect loop olanı blues deluxe reissue ama oda 40 watt yani bayağı açmak lazım ton vs için birde bunun kadarrahat taşınmıyor...blues jr clean ayarda iken zaten drive ı pedaldan alıyorsanız delay vs drive dan sonra geleceğinden sıkıntı yok ki genelde böyle kullanılıyor ama amfinindrive nı kullanınca tabiki farklı oluyor ama amfinin drive ve üzerindeki reverb le elde edeceğiniz overdriven tonları okadar başarılı ki tek ihtiyaç güzel bir gitar ve kaliteli enstrüman kablosu......pedal falan gerekmiyor.....
üstadım yanıt için çok teşekkürler.sadece şunu anlayamadım.texas red, jr 2 serisinin special versiyonu mu? şu anda piyasada sıfırı olduğundan ben 3 serisinin kaplaması ve speaker'ı değişmiş hali diye düşündüm..hot rod 3 blues jr ı denedim ve hoşuma gitmedi.sparkle mod diye bir modifikasyon yapmışlar ve bana daha tiz hacimsiz geldi......tabi zevk işi..bende blues jr tweed nos var..siyah olan bj 2 de kullandım.çok başarılı amfiler.speaker değişimi bj da inanılmaz farklı sonuçlar veriyor.aslında temelde ilk usa olan boardlarla daha sonra meksika da yapılan olmak üzere 2 board var...1995 2001 arası yeşil ve usa ama bunlardaki reverb ünitesindeki aşırı gürültü vs. nedeni ile revizyon sonucu krem olan bj meksikada üretilmeye başlamıştır.....texas red de sadece bj 2 den farklı v30 speaker ve kırmızı tolex kaplama var...zaten celestion v30 bj için oldukça yaygın ve tutulan bir speaker upgarde yöntemi...
bu site bj hakkında bulabileceğiniz çok detaylı bir site..http://billmaudio.com/wp/
bu arada bendeki tweed nos bj in sadece kaplaması ve speakerı farklı..jensen speaker mevcut ve amfi oldukça farklı bir sound kazanıyor. ama siyah 2 .jenerasyon bj her yola gelen sahne vs işlerini kotaran bayağı sağlam bir amfi...tavsiye ederim...