Lazy (rock'n'roll, Blues & Country Rock) - Ankara

Lazy

Yalnızca gerçek Rock ‘n’ Roll müziğin coşkusuna kapılmak ve Blues’un eşsiz tadına varmak isteyenlere kendine has tarzıyla çok özel ve geniş bir repertuarla müzik ziyafeti!

Türkçede “tembel” anlamına gelen Lazy, kurucu üyeleri Anıl Yazıcı (gitar), Taylan Şahin (davul) ve Ayşe Cansu Tanrıkulu (vokal) tarafından 2007 yılının şubat ayında “Ragdoll” adıyla kurulmuş olup, kadrosunda ufak değişiklikler yaşayarak son şeklini Övünç Özdemir’in (bas gitar) gruba katılmasıyla almıştır.

2007 yılında grubun ilk kadrosundan bas gitarist Selçuk Bay, ve gitarist Taylan Öner ‘e Ragdoll grubuna yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür eder, müzik hayatlarında başarılar dileriz.

İlk başlarda Hard’n Heavy, Hard Rock tarzlarıyla yola koyulan Lazy, şu anki durumu itibariyle rotasını blues müziğine çevirmiş, shuffle ve rock ritimlerini geniş ölçüde barındıran Rock’n Roll, Rockabilly, Blues-rock tarzlarında parçaları repertuarına eklemiştir.

Lazy, parçaların orjinallerini kulaklarınızda çınlatma girişimindedir dolayısıyla cover ya da beste yapmamıştır. Repertuarında siz dinleyiciler için özenle seçilmiş, eğlence ve dansa dayalı eserler yer almaktadır.

Lazy - İLETİŞİM:

http://www.facebook.com/lazyrockband
http://www.facebook.com/group.php?gid=19662261961
http://www.myspace.com/lazyrockband
E - mail: [email protected]
 
Mesaj yazıp grubumu dağıttınız naaptınız:)? şuana kadar gördüğüm en güzel repertuarlardan biri tebrik ederim valla bu repertuara sayesinde bi hayran kitleniz oldu bile ama sizde artık çıkın ortaya...:p
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Yorumlarınız için teşekkür ederiz, biz bir yere gitmiyoruz, hep buralardayız ..

ÖSS nedeniyle pratikte uzak kaldık ama kafamız hep müzikle, rock'la rock'n'roll'la, siz müzik severlerle..

Biz geride bıraktıklarımıza baktıkça geliştiğimizi farkediyoruz, eski yaptıklarımız artık hoşumuza gitmiyor, ancak yine de demo kayıtlarımızın linkini buradan da sizlerle paylaşalım. Konser videolarımız da var ama inanın dvd yi bölüp de upload edecek vaktimiz bile yok..

http://rapidshare.com/files/126159715/Lazy_-_Studio_Sessions.rar.html
 
Tüm programlarımızı ve etkinliklerimizi facebook sayfalarımızdan takip edebilirsiniz:

Fan Page:
http://www.facebook.com/lazyrockband

Group Page:
http://www.facebook.com/group.php?gid=19662261961

BLUES, ROCK’N’ROLL VE COUNTRY...

Gitarda Anıl Yazıcı, davulda Taylan Şahin, vokalde Ayşe Cansu Tanrıkulu tarafından 2007 yılının başında kurulan Lazy, ismindeki ve kadrosundaki ufak değişiklerle son şeklini bas gitarda Övünç Özdemir’ in de gruba katılmasıyla aldı. Lazy, bir araya geldikten sonra ilk başta repertuarında hard rock parçalara yer verdi; ancak daha sonra blues ve country müziğe ilgi duymasıyla repertuarını bu tarz parçalarla zenginleştirdi.

An itibariyle performanslarında blues'dan country'ye, rock'n'roll'dan rockabilly'ye, southern’dan hard rock’a uzanan bir dünyayı yaşatan Lazy, yaptığı müzikle dinleyicilerine farklı zevklere dayalı bir eğlence sunuyor.
 
Lazy Her Cumartesi 21.30'da KAFKA'da...

Rock'n'Roll, Blues & Country

Vokalde Ayşe Cansu Tanrıkulu, gitarda Anıl Yazıcı, davulda Taylan Şahin ve basta Övünç Özdemir...

Kafka Cafe&Bistro&Bar
Olgunlar Cd 8/A, Kızılay - ANKARA
 
Bütün hafta boyunca haftasonu eğlencesini iple çeken rock'n'roll, blues & country rock sevdalıları! Lazy her hafta olduğu gibi Kafka'daki programında...

Vokalde Ayşe Cansu Tanrıkulu,
gitarda Anıl Yazıcı,
davulda Taylan Şahin
ve basta Övünç Özdemir,

Rock'n'roll, blues ve country dolu bir cumartesi gecesi eğlencesi sizleri bekliyor!
 
Lazy 10 Mayıs SALI 16.00'da Hacettepe Üniversitesi Şenlikleri'nde,

14 Mayıs CUMARTESİ 13.45'te ODTÜ Bahar Şenlikleri Caz Sahnesi'nde...

Haydi o zaman! Rock'n'roll'a bekliyoruz... :)
 
Geri
Üst