Bir FATiH YILMAZ şahaseri..

tüm pratik zekası, bilgisi ve işçiliği bir yana.. Harika bir insandır kendisi :)
İlk günden itibaren ilgisini, neşesini ve alternatif yaratıcı fikirlerini hiç kaybetmeden her türlü kolaylığı sağladı..
Kısacası ben düşledim, o da hayat verdi.


 
Oldukça güzel görünüyor. Fakat hardware'ün hepsi aynı renk olsa daha bi iyi olabilirdi. Burgular altın, köprü krom, manyetik çerçeveleri siyah biraz garip olmuş. Hepsi altın olsa daha hoş olabilir bence, tabi renkler ve zevkler de var. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Eldrun demiş ki:
Oldukça güzel görünüyor. Fakat hardware'ün hepsi aynı renk olsa daha bi iyi olabilirdi. Burgular altın, köprü krom, manyetik çerçeveleri siyah biraz garip olmuş. Hepsi altın olsa daha hoş olabilir bence, tabi renkler ve zevkler de var. :)

İlk tercihim hepsinin altın rengi olmasıydı fakat bir köprü bulmanın bu kadar zor oldugunu tahmin edemezdim.. bu haliyle de ilginç bir hava katmadı değil :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Saolun beyler.. Darısı boyle birşey isteyen herkesin başına.. Buarada ilk resim tamamen gerçekleri yansıtmaktadır :D
 
ne olursa olsun çok dehşet duruyo ama enk seçimi bu gitara gitmemiş diye düşünüyorum kırmızı bişey daha ateşli olurdu ama yinede dehşet duruyo güle güle kullan :D+
 
abi o gövdedeki maun 15 senelik ya o ağaçlar için ne savaş verdi adam, haberini alır almaz işi gücü bırakıp taa nerelerden getirdi abi tonlarıda "10" numara bir sorun cıkmazsa benimkide yakında bitiyor fotoları eklicem bende yanlız tek farkla ..... benimki daha yaman olacak ;) :)
 
abi adam ne zaman basladi da bitirdi bunu ya? bitmemis hali bile cok şık olmustu, kopru bulamiyorum istedigim gibi diyordu, o yuzden boyle bir renk durumu olmus sanirim.

gaza geldim ben de mi bi kelly falan birseyler yaptirsam ya elinde mis gibi maun varken.
 
Gerçekten ne zaman başlayıp bitirmiş yahu? Çok tatlı duruyor vallaha dostum hayırlı olsun gerçekten çok beğendim =) bende bir RR gövdeli gitar yaptırtmıştım Fatih abiye ama benim sap ve aksamlar eski bir jacksondan çıkma olduğu için (JS30) tam bir randıman alamamıştım. Keşke ozamanlar param olsaydı da herşeyini Fatih abi yapsaydı. Neyse =) Tekrar hayırlı olsun dostum?
 
ben de ne ağacı kullanıldı onu merak ettim,
bir de gitara bakınca evdeki kartonpiyerler gözümün önüne geliyor, o yüzden biraz itici geldi bana :)
şaka bi yana güzel gitara benziyor, en azından görüldüğü kadarıyla, hayırlı olsun
 
Köprü bulmak tam bir ölüm oldu ikimiz içinde..
Yaklaşık 2 hafta sürdü herşeyiyle..
İşçiliği benim için gerçekten çok tatmin ediciydi, üst eşiği yarım saat gibi bir sürede yaptı, izlememe rağmen hala aklım almıyo nasıl son haline getirdiğini..

Gövde ve sap, maun
Tuş, abanoz

Bana da hep itici gelmiştir ağaç görüntüsü o neden beyaz a boyatmayı düşünüyordum fakat gitarın yapım aşamalarını gördükçe her seferinde yeni ayrıntılar farkedince vazgeçtim..
 
janmoreye demiş ki:
Hayırlı olsun Sertaç, güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim can.. Gitarı en çok senin (özel gitar koleksiyoncusu olarak) denemeni istiyorum umarım böyle bir fırsat yakalarız.. Mesela adananın şu sıcağında güzel bir kebap keyfi sonrası :)

Buarada hiç bir gitar esp min yerini tutamaz, o benim ilk göz ağrım :)
 
Geri
Üst