Gibson-explorer lütfen yardım edin bu gitarlar orijinal mi?

Gibson arması Kakma olarak monte edilmiş.. Kakma gibson yazısını yapmak g.t ister ve sahte bi gitar için bu kadar uğraşmazlar diye tahmin ediyorum..benm Gibsonda bile kakma değil düz yazı .. ama orjinalmi hemde sonuna kadar.. kakma gibson lar çok kaliteli oluyor gerçekten.. kasasınada foto ile bakmak anlamsız alıp eline incelemen lazım..bana göre %97 orjin :) ayrıca üstünde binding işlenmiş gibson explorer headstock lu sap yapmakta usta işçilik ister.. bu gitarın sahtesini üretebilen kendine bir marka kurup gitar yapımına başlar !
 
çok eski bir manyetik seneler önce stock manyetik olarak takılmış...bulmaya kalkasanız bulamazsınz diyebilrm..490T veya 498T gibi stock kullanılmamış.. zaten limited bi gitar 3 tane pot u var ve pickguardsız.. eve gidince fotosunu koyarım ;)
 
arkadaşım Headstock taki gibson yazısı zaten orjinalinde bile Gibsun diye gözükür yani "o" harfi tam kapalı değildir.. el yazısı olduğu için.. bkz.avatarım
 
geçen yıl bi les paul denemiştm supreme uzaktan bak aynı ya ama eline alınca anlıosn farkı resimden anlamak pek mümkün değil sağlıklıda olmaz zaten eline alıp işçiliğine bak fretlerine bak herşeyden önce çünkü gibson lar plek machine le çakıyor fretleri sıfır hatayla ama sahtelerde fretlerde mutlaka bi problem oluyor işçiliği tonu fretleride gibson kadar düzgünse al abi sahte olsa nolcak :D tabi mümkün deil sahtede o işçilik:D
 
Arkadaşım bu gitar gerçek çünkü satıcısını tanıyorum.Elelman eskiden bursada metaroth grubunda çalıyordu.zaten bu gitar getirme işleriyle haşır neşir.Bu gitarı da sipariş üzerine getirmişti ve satamamıştı.
 
Geri
Üst