Ustalar selamlar, yaklaşık bi 4 aydır elektro gitar tıngırdatıyorum. 4 aydan bu yana bazı çalım tekniklerini, bu işin mekaniğini yavaştan çözmeye ve çalışmaya başladım fakat bu yeterli mi, tabii ki değil. Şimdi benim ne kursa gidip gelecek bir zamanım, ne de kursa sağlayacak bir bütçem var. YouTube üzerinden birkaç kanal takip ettim, temel teknikleri de bu kanallardaki ustaları izleyerek söktüm fakat benim takip ettiğim kanallarda bir şeyler eksik yani çalımı geliştirecek, etki edecek teknikler kapıp bunu uygulayabileceğim bilgiler edinemiyorum. Bu dediğim yeni teknikler öğrenmek adına, elbette ki temel tekniklere çalışıp egzersizleri yapıyorum her gün. Bugüne dek farklı kanalları takip ettim, iyi kötü bazı teknikleri kavrayabildim. Şimdi ise şu anki durumumu bir üst seviyeye taşıyabilmek adına gitar çalımı, teknikler, egzersizler ve müzik teorisi (müzik teorisi için ayrı bir kanal vardır diye tahmin ediyorum) öğrenebileceğim bir kanal arayışındayım ve bunu sizlere danışmak istedim. Biraz armut piş ağzıma düş misali olacak ama elimdeki yetersiz imkanlarla gitar çalımını geliştirmek ve müzik öğrenmek istiyorum. Bu işin ustaları da burada olduğu için sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak istedim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler =)