Serdar213 20 Nisan 2021 #1 Manual'e baktım,Google'dan arattım, ben anlamadım arkadaşlar Hangi çıkış hangisi ?
aiyiadam 20 Nisan 2021 #2 Sola 16 ohm'luk tek kabin takılabilir. Sağdaki iki jack ise paralel bağlı. Birisine 8 ohm'luk kabin veya ikisine aynı anda iki 16 ohm'luk kabin takılabilir.
Sola 16 ohm'luk tek kabin takılabilir. Sağdaki iki jack ise paralel bağlı. Birisine 8 ohm'luk kabin veya ikisine aynı anda iki 16 ohm'luk kabin takılabilir.
Serdar213 20 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 aiyiadam demiş ki: Sola 16 ohm'luk tek kabin takılabilir. Sağdaki iki jack ise paralel bağlı. Birisine 8 ohm'luk kabin veya ikisine aynı anda iki 16 ohm'luk kabin takılabilir. Hepsini görmek için tıklayın... 😵 Tamam şimdi oldu. O zaman başlığı değiştireyim. Anfi ile tecrübesi olanlar altına devam edebilir. Çok teşekkürler.
aiyiadam demiş ki: Sola 16 ohm'luk tek kabin takılabilir. Sağdaki iki jack ise paralel bağlı. Birisine 8 ohm'luk kabin veya ikisine aynı anda iki 16 ohm'luk kabin takılabilir. Hepsini görmek için tıklayın... 😵 Tamam şimdi oldu. O zaman başlığı değiştireyim. Anfi ile tecrübesi olanlar altına devam edebilir. Çok teşekkürler.
inancc 17 Aralık 2021 #6 Serdar213 demiş ki: 149191 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Kullandiginiz speaker nedir acaba ?
Serdar213 demiş ki: 149191 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Kullandiginiz speaker nedir acaba ?
Serdar213 17 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 inancc demiş ki: Kullandiginiz speaker nedir acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Mesa Rectifier 1x12
inancc demiş ki: Kullandiginiz speaker nedir acaba ? Hepsini görmek için tıklayın... Mesa Rectifier 1x12