marshall dsl 20 lambalı amfi

• Konuyu açan Konuyu açan cmur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar, ilandaki amfiyi elden olucak şekilde almayı düşünüyorum ama lambaları 2019 dan beri kullanılıyormuş kafa kabin şeklinde satıyor fiyatı da iyi gibi diğer dsl serilerine göre uygun gibi geldi evde kullanacağım tek amfim bu olucak bu arada alırsam şuan iki amfim var id core v4 ve ht5c blackstar

Amfilerimi satıp bu amfiyi almaya değer diye düşünüyorum ama lambaları aklıma takılıyor

Bu arada standart bi pedalboardum var efektlerle zenginleştirebilirim tonu

En önemlisi, hi gain soundlara ulaşabilmek için almak istiyorum özellikle 80 ler trash metal tonlarına yaklaşabilmek için sd-1 ile boostlarsam diye düşünüyorum felan 😀

Bedava fiyat. Ev kullanımında lambalar o kadar kafaya takılmaz bence. Lambalardan önce evin bu amfiyi kullanmaya müsait mi ona bak. Bende 1w kafası var ciddi gürültülü alet

Bedava fiyat. Ev kullanımında lambalar o kadar kafaya takılmaz bence. Lambalardan önce evin bu amfiyi kullanmaya müsait mi ona bak. Bende 1w kafası var ciddi gürültülü alet
aile apartmanı ve komşularımızda ben doğmadan hâlâ komşularımızmış o yüzden ses açmada apartmanda çalan birisine göre biraz daha açma şansım oluyor 😎

Güzel alet fakat dsl serileri yuksek drive icin ciddi bir ses hacmi istiyor uyarayim. Yani iyice isindiktan sonra en az yuzde 50 vol ve yuzde 60 70 gainde overdrive ile birlikte şeytana dönüşüyor.

Fiyat çok iyiymiş. Dsl5 vardı bende, evet volume istiyor. Bunların sweet spot genelde saat 11 12 yönü. Ama ciddi şamata yapıyorlar apartmanda.

Arkadaki swithcle 10w da düşüyor bildiğim kadarıyla. Halen gürültülü tabi.

Fiyat çok iyiymiş. Dsl5 vardı bende, evet volume istiyor. Bunların sweet spot genelde saat 11 12 yönü. Ama ciddi şamata yapıyorlar apartmanda.

Arkadaki swithcle 10w da düşüyor bildiğim kadarıyla. Halen gürültülü tabi.
evet hocam 10 watt a düşürme özelliği varmış ben daha önce denemedim benim şuan kullandığım amfim blackstar ht5c sesini beni tatmin edecek seviyede biraz da olsa açabiliyorum ama bu amfide nası olacak bakalım

Valla dene bence, 10w modu yuzde yuz yine tatmin etmeyebilir, ben 20w modunda sd1 ile 10dk çaldım dubleks olmasina rağmen sikayet gelmişti .d, clean ve crunchta güzel takiliyorum da drive gücünü doya doya anca studyoda ve sahnede alıyorum tam güçte tadindan yenmiyor, prosessor vst cart curt yüzüne bakmak istemiyorsun.

Valla dene bence, 10w modu yuzde yuz yine tatmin etmeyebilir, ben 20w modunda drive ile 10dk çaldım dubleks olmasina rağmen sikayet gelmişti .d, clean ve crunchta güzel takiliyorum da drive gücünü doya doya anca studyoda ve sahnede alıyorum tam güçte tadindan yenmiyor.
ya biraz da amacım o sadece ev amfisi olarak kalsın istemiyorum sahne almıyorum şuan ama ilerde sahnelerde de kullanmak isterim tabi gücü yeter mi bilmiyorum umarım birisi almadan ben alırım 🙂

Valla vol pedalı işi pek verimli olmaz gibime geliyor dene yine tabi. Bu iş için ciddi attenuatorler var hatta arkadas atmisti gain vol 70e falan cekiyon sanki 10w caliyon yuzde 40 gibi hacim kaybetmeden. Ama bunlar en az amfi kadar pahalı aletler.

Geri