Lambalı amfi önerisi

Merhaba yakın zamanda multi efekt prosesoru almamla birlikte gelecekte daha fazla efekt pedallarıyla analog bir setupa geçmeyi düşünüyorum.
Amfimde fx loop girişi olmadığı için amfimi satıp lambalı bir amfiye geçmek istiyorum.

Tarzım shoegaze, grunge ve birkaç altrock türleri.

Bazı ilanlara göz attım ama lambalı amfilerden hiç anlamıyorum bütçem 30-20bin arası ikinci el almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba yakın zamanda multi efekt prosesoru almamla birlikte gelecekte daha fazla efekt pedallarıyla analog bir setupa geçmeyi düşünüyorum.
Amfimde fx loop girişi olmadığı için amfimi satıp lambalı bir amfiye geçmek istiyorum.

Tarzım shoegaze, grunge ve birkaç altrock türleri.

Bazı ilanlara göz attım ama lambalı amfilerden hiç anlamıyorum bütçem 30-20bin arası ikinci el almak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Bence lambalı amfiye ihtiyacınız yok. Fx loop girişi de gerekli değil. Prosesörle shoegaze kutu kolayla basketbol oynamak gibi bir şey herhalde.

Bahsetiğiniz türleri yıllardır çalan biri olarak samimi söylüyorum, lambalı amfi almayın. Her açtığınızda farklı ton alacağınız, özellikle full lambalı amfilerden uzak durunuz. Sadece gain katında lamba olan amfiler yerine gain devresinde lamba kullanılan pedalları tercih edebilirsiniz.

Elinizdeki amfi nedir bilmiyorum, lamba hevesinizi almak istiyorsanız da Vox AC4C1 işinizi görür diye düşünüyorum.

Geri