Lv200 artık üretimi olmayan bir ampli, eskiden evde Lv100 versiyonunu kullanıyordum (lambasız - transistörlüdür), Celestion speaker'ı ile lambalıya gerek bile duymayacağınız bir amplidir, ama Lv200 dediğiniz gibi hibrit, preamp katında ecc83 lamba bulunuyor. Stüdyo'da çok kurcalanacaksa 100w transistörlü almanız hayrınıza olacaktır, bulabiliyorsanız Katana 100, Blackstar Silverline yada Line6 Catalyst bakabilirsiniz. Artık lamba ve bakım masrafları epey artmış durumd
Lv200 artık üretimi olmayan bir ampli, eskiden evde Lv100 versiyonunu kullanıyordum (lambasız - transistörlüdür), Celestion speaker'ı ile lambalıya gerek bile duymayacağınız bir amplidir, ama Lv200 dediğiniz gibi hibrit, preamp katında ecc83 lamba bulunuyor. Stüdyo'da çok kurcalanacaksa 100w transistörlü almanız hayrınıza olacaktır, bulabiliyorsanız Katana 100, Blackstar Silverline yada Line6 Catalyst bakabilirsiniz. Artık lamba ve bakım masrafları epey artmış durumda.
Sea sorunu olmadığını belirtmek için stüdyo yazdım da aslında amatör sayılabilecek bir homestudio kuruyorum yani aslında yüne bitek ben kullanacağım