gerçek kesit

seyredeniniz varmı bilmiyorum ama bence bu şaheseri(özellikle eski bölümlerini) izlemenizi tavsiye ediyorum, ben hayatımda bu kadar doğal , orjinal bir şey seyretmemiştim, efsane oyuncuları, uyduruk seneryoları , her bölümde gerçekleşen fix olayları (biranede iki arkadaşın bira içmesi - ki bunlardan biri ya katil olacaktır yada bölümün sonunda ölecektir,eve girmeden önce ayakkabıların çıkarılması, her sahnede birinin sigara içmesi, her dialoğun hadi ben kaçıyorum,eyvallah şeklinde bitmesi) ile bana işte tam aradığım olay dedirttiren bu bursa yapımı programın fanatiği varsa aranızda fikirlerini bekliyorum..
 
Vaaaaaaayyy morukcum naptın sen ya :)) Valla hastasıyım ben bu programın. Nasıl adi nasil basit bi program o öyle ya..Ama bende yakaladığım zaman kesinlikle izliyorum yani..Sarışın bi herif vardı. Ona kıl oluyorum..
Çok şahane olaylar ya..
 
Hastasıyım.Buldummu kaçırmam, Süper bir dizidir vallahi.HAtta ordaki kızlardan biri,Türkiye'nin Yıldızlarında'ydı en son...Ahh bak canım istedi.Olsa da izlesek,hatta özel gösterimler yapsak, panayırlar düzenlesek... :)
 
Bende ne zaman denk gelsem mutlaka izlerim. Eskiden hr gun kacirmadan izlerdim artik pek rastliyamiyorum.
Cekimler ve rol yetenegi cok kotu (bir kisi disinda o da zaten baska projelerde rol almaya basladi)
Ama bir o kadarda guzel ve dogal.
Program Flash Tv de gercek olaylari canlandirmayla anlatan bir Reality Show hatta sunucusuda Perihan Savas'ti. ama hala Flashtami bilmiyorum.
 
bu programın en ünlü ismi namıdeğer sarıbıyık tır,canlandırdığı rollerin hakkını vermektedir. tecavüzcü,köyün delisi,kendi halinde bir esnaf,hırsız,inşaat işçisi,baba,kız kaçırmaya kalkışan delikanlı,çok zengin işadamı gibi zıt rolleri çok iyi uyarlamıştır kendine,
ayrıca göze batan diğer oyuncular kalecisaçlı(saçları geriye doğru uzun, pantolonu göğüs kafesine kadar çeken,kısacık bir mont giyen adam- genellikle mağdur kişiyi oynar), kocagöbek(devasa bir göbeği olan bu sıralar düzgün dizilerde baş gösteren bir kişidir kendisi),bide bir esmer bıyıklı adam var onun lakabı nedir bilmiyorum ama oda gerçekten kötü adam rollerine çok uygun biridir.
bu programı eğer evinizde kablolu tv varsa flash tvde gece 12 den sonra hergün izleyebilirsiniz, arkadaş ortamında seyrettiğiniz zaman geyiğine doyum olmaz, aşırı komik bir olaydır,herkeze tavsiye ediyorum
 
süper bir program, tapıyorum, oyuncuların doğal kazmalığı zaten programı çekici yapan. özellikle öss'ye çalışırken zombiye dönüşen, kendi kendine "peki efendim" diyip (şeytanla temas kurduğundan kıllanılıyor) dışarı çıkıp 2 kişiyi kesip eve gelip fizik çalışan çocuklu bölüm mükemmeldi..


ciddi söylüyorum hayatta iki ekstrem fantazim var, biri nikah memurluğu yapmak (çeşitli facialara tanıklık olmak) ikincisi de gerçek kesit, parmak izi, hayatın hötü vs gibi canlandırma programlarında rol almak..
 
o "tanıklık olmak"ı editlemek için kıçımı yırttım ama sürekli "bir mesaj gönderdikten bu kadar kısa bir süre sonra" dedi çıldırdı burdan bildireyim dedim, öpüldünüz :* ;)
 
Ya ben de çok seyrederdim bir aralar bu diziyi..Oyunculuk falan sıfır olmasına rağmen nedendir bilinmez acayip zevk alıyordum :) Pek televizyon seyredemediğim için de uzak kaldım olaylara ne yazık ki..
 
valla bu süper dizi kimse tarafından kaçırılmamalı.
süper bişi. ama eski bölümlerindeki tadı yok ama herkesin hoşuna gider.
en çok da o ölenler yokmu onlara hayranım zaten. kesin izleyin sakın
 
Bende yakaladığım zaman hiç kaçırmıyorum. Oyunculuklar sıfır,ama böyle olması daha değişik bir zevk veriyor izlerken. Gülmekten ölüyorum bazen bu kadar basit bu kadar ucuz canlandırma başka hiç bir yerde bulunamaz. Bu yüzden çok farklı bir yapıt diğerlerine göre. :) Ayrıca sakat bir kızın acıklı hikayesini konu alan bir bölümü vardı ya bilmiyorum izleyenler hatırlıyor mu? Kızla dalga geçiyorlar mahalle arkadaşları ve o da dalga geçmek için ilan_ı aşk eden mahalle arkadaşını öldürüyor. Benim favorimdir o bölümü.. Tavsiye ediyorum mutlaka izlenmesi gereken bir program. :)
 
Geri
Üst