Akita Elektronik davul

AKIT_EGL_SDRUM_01_b.jpg

fotoğrafındaki elektronik davulu almayı düşübüyorum. evde işimi görür mü? ne diyorsunuz? 11 taksitle her taksit 45 milyon. acaba verim alabilir miyim? fiyat çok mu?
 
Ne marka, hangi model biraz bilgi versen daha kolay olur, arastirma yapabiliriz :)
Sen denedin mi, seslerini ve pad'lerin tetiklemesi nasil diye?
Snare'i biraz daha buyuk olsa sanirim calimi daha kolay olur. Bu arada zillerin ve snare'in cift tetikli olmasi cok faydali daha gercekci calabilirsin o zaman ortasina vurmakla kenarina vurmanin farkini da gosteriyor o sekilde :)
 
Bu aleti bir kaç ay önce görmüştüm.Midi ile kullanbildiğine dair şüphelerim mevcut.Kendi seslerinin ve programının son derece uyduruk olduğunu tahmin ediyorum.
 
Selamlar;
Roland ın V-DRUMS setleri sanırım duymussunuzdur. Profesyonel anlamdaki elektronik davullar bulunmaktadır bu serin içerisinde TD-3; TD-6KV; TD-10 ve TD-20 setleri bulunmaktadır. TD-10 ve TD-20 setlerinde PAD ler orjinal deriden imal edilmiştir ve gerginliğini ayarlayabilmektesiniz. TD-20 en üst modelimizdir Burada için zilllerin genişlik ayarlarından her kanala compresor ve eq koyabılırsınız. TD-20 üzerinde gerçek hi-hat in aynısı bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
 
V-drums'ın güzelliği, gerçeğe yakınlığı tartışılmaz fakat alet pahalı.Burada o fiyatı verebilecek çok az adam var.Zaten arkadaşın parası olsa, Akita denen ne olduğu belirsiz bir elektronik davulu araştıracağını sanmıyorum. :)
 
kesinlikle alma derim bire bir gördüm hızlı sistem denen bir mağzada evimde elektronik davul var demekten başka bir işe yaramaz.
elektronik davul alıcaksan biraz kıymak gerekiyor paraya ucuzları hiç bir işe yaramaz.
 
Selcuk_Ergen haklı param olsa onu almaya kalkmam.alete baktım harbiden tahta gibi pedleri ya.bi de ses biraz geç geliyor.
 
akita ..çook büyük bir marka,dünya markası.hatta bırak dünyayı envere mal olmus.al derim ben bugün sana(bu devrik cümleler son günlerde moda)
 
akitada çift tetik yok galiba.zaten tahta gibi padler.yani o alete pek de değmez onun yerine bi oda bulup 2 kişi birleşip akustik davul almak daha mantıklı
 
Besiktas'ta MegaByte'da vardi bu alet deneme firsati buldum
bir kere midi uyumu yok ki bu cok büyük bir dezavantaj
ikincisi alet bir davuldan cok bir oyuncak, hafif latency var zaten
bununla birlikte sample lar gercekci degil pek daha cok eski rock albümlerde duydugunuz gaz davul seslerine benziyo... cok seri vurus yaparsaniz vuruslari kaciriyor, velocity olayi da ya yoktu ya cok zayifti tam hatirlamiyorum..

Neticede dedigim gibi oyuncak gibi bisey
ciddi müzik yapacaksan paraya yazik...

zaten asiri ucuz bisey elektronik davul icin,
daha ordan killanman gerek :)

İstersen dedigim yerde deneyebilirsin...
 
acillllllllllllllllllllllll

beyler bayanlar cok acillll....roland elektronik davulların fiyatları lazım..fazla param olmadıgı ıcın ben su an 3 ve 6 serısı ıle ılgılenebılıyorum..ne dıorsunuz....
 
valla yazmaktan yoruldum :) Forumda bu aletle ilgili çok konu vardı arama yaparsan uzun uzun yazdığım bir yazı vardı... özetlemek gerekirse davula ilk başladığımda beni biraz idare etmişti eğlenceliydi lakin bir süre sonra kesmemeye başladı ama 200lira'ya pad set almaktansa ben bu aleti tercih etmiştim ( 200liraya 2.el almıştım ben hemde 1pad 1extra pedal vs. extralarıyla )
 
Geri
Üst