Ankara Eğlencesine Rock/Indie/80's grup oluşumu (lütfen detaylar için okuyunuz)

Merhabalar,

İsmim Tunç, bilgisayar mühendisiyim ve 33 yaşındayım.

Buradan daha önce birkaç kez istediğim noktaya gelemeyen grup denemeleri yaşadım. Lise ve üniversite yıllarımda birçok yerde konser verdim, daha sonra iş/güç ve ortak grup beğenisi olan insan bulamadığım için müzikten grup olarak uzun zamandır uzağım.

Bu sefer aklımda olan gruplar çok belli, tabii ki gelecek kişilerin de kendi zevklerine göre şekillenebilir ama beğenilerin ortak olması süreci daha eğlenceli kılacaktır diye düşünüyorum.

Maddi bir kaygısı olmadan, eğer "olursa ne güzel olur" diyip bir yerlerde keyfine çalmak isteyen, grubu hayatının birinci önceliği yapmayacak ama stüdyoya gidildiğinde de "bu hangi şarkıydı yahu" demeyecek kişiler okumaya devam edebilir :)

Ben gitar ve bateri çalıyorum, her ikisinde de herhangi profesyonel değilim. Alta her enstrümanını kendimin çaldığı, kendimin söylediği ve kayıt ettiği birkaç şarkı için link bırakacağım, seviyem hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. Gelmek isteyen insanların da benzer seviyelerde olması yine sürecin daha eğlenceli olmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum. Dolayısıyla eğer bir kaydınız varsa mutlaka duymak isterim.

Ben gitar veya bateri çalmaya, çok tercih etmesem de vokal yapmaya "çalışmaya" razıyım.

Gelelim aklımdaki gruplara;

* Bon Jovi
* Red Hot Chili Peppers
* Arctic Monkeys
* Strokes
* Jack Johnson
* Mor ve Ötesi
* Metric
* Travis
* No Doubt
* Metallica
* Cranberries

gibi gibi daha saysam devamının geleceği bir sürü grup olabilir. Zaten sanıyorum yukarıdakilerden birkaçını beğenen kişiler ile farklı gruplar üzerinde de anlaşabiliriz.

Çok bir ümidim yok ama eğer ilgilenen birileri olursa bana buradan veya instagram üzerinden (Login • Instagram) ulaşabilirsiniz. Bateristler, basçılar, gitaristler, vokalistler... :) herkes buyursun belki güzel bir şeyler çıkar ortaya.

Benim kayıtlarıma;

tuncak30

Buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle.
Mantalitemiz uyuşuyor Alto sax lazım mi hocam.
 
Geri
Üst