İlk Prosesörüm

şu an için önerebileceğim prosesörler headrush mx5, ampero 2, nux mg-30, mooer 200 veya 250.

boss gt1000 serisine kadar boss'ların hepsinin sesi aynı COSM simulasyonu kullanılıyor hepsinde. GT1 ile GT100 sesi aynı örneğin GT1 basitleştirilmiş bir versiyon ama ufak ve taşıması kolay.

boss katana mk2 50 veya 100 de düşünebilirsin mk2 versiyonlarında 5 efekt var, amfi prosesör karışımı gibi birşey, sesi de çok iyi.

pod hd500'ün devri geçti. kısaca üstüne biraz daha koy yeni güzel ekranlı birşey al bence, kurcalaması da zevkli oluyor. bende boss gt1 vardı mooer ge250'ye geçtim, daha kolay geliyor.
önerilerinizin birçoğu bütçemi zaten aşıyor, para ayarlayabileceklerimde bahsettiğim fs konusunda sıkıntı yaratıyor güncel ürünlerdede fs arttıkça fiyat astronomik şekilde katlanıyor o yüzden hd500 kafama çok yatıyor
 
4000 civarına rahatlıkla bulunabiliyor

Mooer ge250'nin 6 taksitli fiyatı şu an 6318 TL olarak görünüyor. Senkop müzikte az fiyat artışlarıyla daha çok taksit yapılabiliyor.

Mart Nisan gibi olacak enflasyon artışını göz önünde bulundurursak şu an nakit olarak 4000 TL elden çıkarmak daha pahalıya gelebilir.

şu an taksit yaptırırsan yaklaşık 2 ay kadar şu anki para değerinden ödeme yapıp diğer kalan taksitleri de zaten para değersizleşeceği için totalde daha az miktarda ödeme yapmış olacaksın. şu an elindeki hazır paraya da git altın al bence.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst