"Gururumuz" Pitbull Strings'in piyasa talebini doğru ölçememesi hk.

Selamlar, 2 yıldır Pitbull'un 9-46 elektro gitar tel seti üretmeye başlamasını bekliyorum. Diğer tellerini hiç denemedim çünkü 9-46 çalıcısıyım. 10-46'da soloları istediğim gibi çalamam, 9-42 ise oyuncak gibi gelir metal riffleri için bana.
Deneyince büyük markalardan daha iyi bir iş başarmalarını beklemiyorum ama en azından bu topraklardan çıkmış bir ürün diye bile ara sıra alır kullanırım. Paketlemesi, reklamı falan da fena değil. Sırf paketi güzel diye Dunlop kullandım bir süre :D
9-46 çalarak çok mu nadir rastlanan birşey yapıyorum diye düşünüp trnin en büyük facebook gitar grubunda bir anket açtım. Sonuç şu:


10-52, 11-52 üreten şirket nasıl olur da 9-46 üretmez akla mantığa sığmıyor. Bana talep azlığından üretmiyoruz dediler ama görüyorum ki talebi doğru ölçememişler. Üretim bandını değiştirmelerine bile gerek yok. 9-42 setin ince 3 telini ve 10-46 setin kalın 3 telini alıp ayrıca paketleyecekler bu kadar basit.
 
Sonuna kadar kullansam kaç ay gider bilmiyorum, bir aydan uzun tuttuğum olmadı ama bir aylıkken de bozulmuyor. Öyle kullanılmaz hale gelene kadar kullanmıyorum, ortalama 3 hafta tutarım yoğun çalmadığım zamanlarda, yoksa 10-15 gün.
 
Geri
Üst