Dijital Davul Seti Seçimi

Herkese selamlar. Bateriye başlamayı düşünüyorum ve biraz araştırma sonrası fiyat-performans açısından Yamaha DTX402K ve Yamaha DTX432K arasında kaldım. 2 enstrüman arasında 3 bin türk lirası oynuyor ama adam akıllı tam anlayamadığım için değip değmeyeceği konusunda tereddütte kaldım. Hali hazırda enstrüman çalıyorum ama bateri nedense biraz kompleks geldi(daha mekanik olması nedeniyle) diyebilirim. Bu konudan anlayan arkadaşlar tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim. Bu arada bu iki model olması tabiki şart değil sadece araştırma sonrası hem giriş hemde ses açısından daha iyi olması nedeniyle tercih ettim. Şimdiden teşekkürler.
 
Cihazlar aynı değil ama hepsinin kalitesi benzer ve sorulan soru da neredeyse aynı.... oraya yazdım görüşlerimi...


Bu tip davullar egzersiz için sadece... yani davulcusundur evde de fazla yatırım yapmadan pratik yapmak için sesten ziyade sana mekanik çalışma imkanı versin diye alacağın şeyler bunlar. Daha "davul" gibi olsun istiyorsan kesinlikle kauçuk değil mesh kafalara bakman iyi olur. Bütçede üst limit yok, onu al bunu al demek zor. Bu konuda taraflıyım ve önyargılıyım ama haksız değilim... Roland tek geçerim, tartışma bitmiştir. En ucuz Roland bile oyuncak değil, davuldur. Yamaha da iyi ama üst modellere çıkman lazım.
Bu arada sade vatandaşım, ne Roland ne de distribütörü Zuhal'le müşteri olmak dışında bir ilgim yok. Roland merakım genelde ardından bu soruyu getirir hep :)
 
Geri
Üst