Turkrock Ekşi Sözlük

Buyurun ekşide ki site kullanıcıları hakkında ki en son yapılan yorum.

Sizce haklılık payı var mı ?

Zira bazı başlıklarda kişilere verilen cevaplar destekler nitelikte. Mesela " Hayallerime kavuşmama yardım edin " başlığı altında Fatboy denen kişinin ısrarla yazdığı cevaplar.

Siz ne düşünüyorsunuz bu ekşi sözlük yazarının yorumu hakkında. Belli ki burasının da eski kullanıcısı sanırım.

kekşiğe.jpg
 
Benim başıma şöyle bir şey gelmişti. Elektro gitar konusunda yardım amaçlı bir başlık açmıştım. O başlık altında da ekipmanlarımı falan yazmıştım. Ama başka biri de oğlu için gitar tavsiyesi istemiş ki o başlık benden de önce açılmış bir başlıktı. O forum kullanıcısının amfisi ile benim amfim aynı marka model diye benim o kişi olduğumu çifte hesap açtığımı falan iddia edilmişti. O kadar ki o iddialarda bulunan forum kullanıcısını da bir çok kişi gazlamıştı. O arkadaş şuan ortalıkta yok ağzının payını verdiler başka bir tartışmada. Varsa da eski kullanıcı adı ile girecek yüzü olmadığından fake takılıyordur.

Özetle bu ekşide yorumda bahsi geçen dingile bir örnek sanırım benim yaşadığım.
 
Çok kafa yoruyorsunuz bu saçmalıklara. Hayatta her türlü insan var burası da bir forum, başka binlerce forum gibi.
Bana da burada sürekli telefon göster diyen dayı suçlaması yapıyor gençler veya site yöneticisi emekli albay… ama faydam olan insan sayısı yüzleri bulmuştur.
Elbette hakaret vs asla desteklemem ama inceden laf edilenler de biraz aynayı kendine tutsun. Hala rahatsız olduğunuz varsa da bloklayın geçin… genel diyorum, üstteki konu ile ilgisi yok.
 
Güzel abim @solitude71 senin mübarekliğini sorgulamadım ben.
Başıma geleni yazdım.
Çok ta takılmadım aslında ama ilk defa bir foruma girmişim ve etrafımda da bu konuda bana yardımcı olacak kimse olmadığı için buradan yardım talep etmişim ama delinin birisi tutturmuştu sen osun diye. E bilmeyen etmeyen insanlar da hali ile uzak durmuştur. Ama olmaz yani yapılmaması gereken bir davranış.

Aynen senin gibi, yazmak istersen yaz yol göster sonra bak önüne. Öyle değil mi ?
 
Estağfurullah ne mübareği... zaten sana demedim diye yazdım :) ... konuyu ekşisözlük'te ağlama şeklinde uzatmak benim dediğim... blokla geç, ne olacak ekşi tayfası acil müdahele birimi kurup burayı regüle mi edecek... alınan gocunan okumasın ne diyeyim. Sonuçta haddini aşan yorum olursa zaten herkes tepki verir, veriyor da.
 
Bi forumu (kendisine cevap verilemeyeceğini düşündüğü) başka bi foruma şikayet etmek... Vallahi benim aklıma gelmişti! 🤣
Bu tür eziklikler her forumda var. Dünya çapında sorun aslında, mesele insan malzemesi ile ilgili.
Bkz: Twitter'ı kendine mesken tutan beyinsiz ideolog woke SJW sürüsü, insanları twitter üzerinden linçleyip kariyerlerine saldırmayı, hatta bitirmeyi marifet zannediyordu.
Musk Twitter'ı satın aldı, o arkadaşlarda bir panik başladı.
Dün o yavşaklardan biri, Elon Musk'mış gibi yaparak tweet attı, siyasi propaganda yaptı ve ban yedi. Ama yapan salak o kadar ezikti ki, ÖLMÜŞ ANNESİNİN twitter hesabından giriş yapıp yine saçmalamaya devam etti 🤣

Yakında başka platformlardan bu salakların twitter'a saldırdıklarını görürüz.
 
Geri
Üst