Yakın zamanda amfi kargolayan var mı ?

Merhabalar.

Amfimi satın almak isteyen birisi var ancak başka şehirde kargoyla almak istiyor.
Ancak bildiğiniz üzere amfiler hem ağır hem büyük. Ne kadar tutacağını tam kestiremedim. Yakın zamanda kargolayan varsa ne kadar tuttuğunu söyleyebilir mi acaba ?
Amfi katana 50
 
Amfi değil ama 1 ay kadar önce İstanbul'dan Antalya'ya gitar gönderdim. Kendi karton kutusunda ve gigbag içerisinde. Yurtiçi kargo ile yolladım. Yolladığım şubede ne tartan oldu ne de bu kaç kilo diye soran. Sadece kutunun boyunu ve genişliğini ölçtüler. 150-TL ödedim çıktım.

Uygulama şubeden şubeye ve kişiden kişiye değişir mi bilmem. Ama en doğru yanıtı amfini tart elinde bulunsun. Sonra kutunun boyutunu da ölç ve o şekilde bir fiyat iste.
 
Ben genelde 2. el ürünlerde hep " kargo bedeli alıcıya aittir " diye okurum ilanları. Kaldı ki ülkemizde online satış yapan köklü siteler bile artık bir çok üründe kargo masrafını dahi alıcıya kitlemeye başladı. Ne mutlu ki sizin gibi satıcılar var kargo masrafını üstleniyor. Bravo.
 
Kali audio lp-6 referans monitörüm hasar gördü. Garantiye göndermek için yurt içi kargo 300 tl istedi(20 gün önce). Mesafe de 300 kilometre. Bir gitar amfisinden çok daha küçük ve toplasan 5-6 kilodur. Çok pahalı dediğimde belge göndermek bile 70 liradan başlıyor dediler.
 
2 tel ve pena ya sürat kargo 120 tl istemiş. İstanbul Alanya arası. Gardrops da 48 tl ile hallettik. 20 tl ürün bedeli kalanı yurtiçi kargo ücreti. Ürün 20 tl altı olursa ptt kargo çıkıyormuş.
 
Dolapta bazı satıcılarda kargo bedava oluyor. Geçen gün gitar askısı aldım eşimin hesabından indirim kuponu da vardı. Baya iyi oldu. Hizmet bedeli bile ödemedim.
 
Geri
Üst