symphonic choirs ile ilgili sorun

iyi günler.bileniniz vardır eminim east west quantum leap in symphonic choirs adlı plug in i ile ilgili bir sorunum var.ilk önce plugin ile ilgili bi açıklama yapim.

bu vsti da adındanda anlaşılacağı gibi senfonik koro var.9 dvdlik bi vsti ve internetten aldım.sesleri inanılmaz gerçekci çok başarılı yani.tenor , alto , bas kilise koroları gibi bir sürü seslerde mevcut.ve eklentisini kurunca yazdığınız text leride ingilizce veya fonatik alfabesinde okuyabiliyor.görmek için youtube a symphonic choirs yazın ilk çıkan 3 buçuk dakikalık videoyu izleyin.inanamıycaksınız kulaklarınıza.neyse...

bendeki sorunla ilgili olarakta şunları sorucam.

şimdi bu plug inde ayrı bi eklenti war word builder die bi eklenti.bu eklendi ye text giriyosrsunuz ve plug in klavyeden bastığınız seslere ve melodilere göre text i okuyor.gelelim soruna:

1. sorun:
word builder adlı eklentiyi insert kısmından açıyorum.eklenti açık değilken gayet sesleri duyabiliyorum vsti üzerinden.ama eklenti açıldığında sesler gidiyor yani okumuyor text i.bazı seslerden ara sıra ses geliyor ama yinede hiç yok sayılabilir.bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

2. sorun:
eklentiyi açtığımda klavyenin text yerine yazı yazması gerekirken , cubase üzerindeki klavye kontrollarine devam ediyor.mesela c harfi click açıp kapatıyor eklenti açıkken oraya c harfi yazması gerekirken click i açıp kapayıtor ve mesela f harfinin cubase üzerinde bi işlevi yok.o herfi giriyor normal olarak.

sorunlarım bu kadar yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekür ederim.
 
Yazı yazmak için WordBuilder programında önce notepad de yazın sonra buraya kopyalayın diyor sahipleri.

Ya da StandAlone kullanacaksın, orada yazıp kaydedeceksin, cubase'de açacaksın.

Ama WordBuilder eklenditisi açıkken sorun ouyorsa, ya tüm patchlerini yapmamışsındır ya da hatalıdır?

İnternetten aldım dedin, orjinalini aldıysan, firma ile irtibata geçebilirsin, East West'in, SoundsOnline'ın vs.. forumlarında ayrıntılı bilgi bulabilirsin.

Orjinal değilse zaten hata yapması çok normal.
 
Geri
Üst