İstanbul Metal Grubuna Eleman Aranıyor

Melodic symphonic folk metal esintili progressive post-thrash/groove metal grubuna baterist ve güzel solo atabilen ve akustik gitar çalabilen lead gitarist arıyoruz şuanda vokal+elektro gitarist ve basçıyız
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Melodik senfonik folk metal esintili progressive post-thrash/groove nasıl oluyor?

Hiç kaydınız veya tarza örnek paylaşabileceğiniz bir şarkı mevcut mudur?
Merhaba, yapacağımız türü o kadar detaylı yazdım çünkü sadece thrash metal yapıcaz vs. yazarsam insanlar slayer tribute yapıcaz falan sanıyorlar. Dediğim türü açmam gerekirse At The Gates, Children Of Bodom, Dark Tranquillity, In Flames, Insomnium, Kalmah gibi melodic death metal gruplarından, Epica'dan, Ensiferum, Lumsk gibi folk metal gruplarından esinlenerek, Opeth, Edge Of Sanity, Haggard ve Metallica'nın The Call Of Ktulu, Orion, To Live Is To Die parçaları gibi progresif yani uzun ve temposu tarzı şarkı sürecinde değişen parçaların da bulunduğu ama genel olarak Slayer, Exodus, Testament, Kreator, Megadeth, Metallica, Sacred Reich tarzı thrash metal ve Chaos A.D., Roots dönemi Sepultura ve Pantera gibi post-thrash/groove metal yapmayı, Municipal Waste, Suicidal Tendencies ve D.R.I. gibi crossover-thrash gruplarının enerjisini de almayı düşünüyoruz.
 
Elektro gitaristim 3 yıldır çalıyorum. Genellikle death-thrash metal çalıyorum. Ritim lead fark etmez. Grup arkadaşlarıyla beraber kendi müziğimi yapmak istiyorum. İlham aldığım gruplar: Death, Gojira, Pantera, Obituary, Pestilence vb. mmortanzi@gmail.com a mail atarak ulaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst