Progressive Obsession(PROGRESSİVE & POWER METAL)(BURSA)

A

alperadise

Progressive Obsession,2006 yılında Yavuz Sözkan,Yavuz Can Akçakır ve Çağdaş Çeçen tarafından Bursa'da kuruldu.Gruba vokal olarak Oğuzhan Gökdemir dahil oldu fakat Oğuzhan'la çok kısa süre çalışan grup Oğuzhan'la yollarını ayırdı ve Mert Erdem'i vokal olarak gruba aldı.Bas gitara Erman Var ve solo gitara Cem Altun'un katılmasıyla grup tamamlandı.Erman'ın 2008 yazında gruptan ayrılmasıyla bas gitara Alper Tohar geçti.Cem Altun da ayrıldıktan sonra yeni gitarist olarak Sezer Dinç gruba katıldı ve grup bugünkü şeklini aldı... Grup progressive metal şarkılarının yanısıra power metal, 70'ler ve 80'lerin hit olmuş hard rock parçalarınıda cover yapmaktadır.Son zamanlarda beste üzerinde çalışmaktadırlar.

GRUP ÜYELERİ:
Mert ERDEM- VOKAL
Sezer DİNÇ- GİTAR
Alper TOHAR- BAS GİTAR & GERİ VOKAL
Yavuz Can AKÇAKIR- KLAVYE & GERİ VOKAL
Yavuz SÖZKAN- DAVUL

En kısa zamanda aktif çalışmalara başlıyacaktır.

http://www.myspace.com/progressiveobsession
http://www.facebook.com/group.php?gid=42960253581
 
Biraz metronom sorunu var gibi beyler ama harika çalışma myspace'deki. Türkiye'nin sizin gibi gruplara ihtiyacı çok var !! Vokal hakkatten harika ve Hansi Kürsch'e bayağı benziyor sesi .

Başarılar Dilerim
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Teşekkür ederiz....Sonucunda bu şarkı biraz aceleye geldi...Ama Bursaya döndüğümüzde daha iyi bir kayıt alacağımızdan eminiz saygılar....
 
gayet başarılı bir kayıt.yenilerini ve özellikle progressive kayıtlarınızı da dinlemek isteriz.

grubu, yanılmıyorsam ekim veya kasım ayındaki bir kaç konserde duymuştum... gayet hızlı başlamışsınız,devamını dilerim.
 
Geri
Üst