Vuslat AKTEPE (Progressive Symphonic Metal)

Uzun bir klasik müzik geçmişi üzerinde metal ile harmanlanan sıkı bir dostluğum var müzikle. Senfonik metal hayranı biri olarak daha ziyade Heavy Metal, Progressive Metal türlerinde beste ve kayıtlarım var. Bu çizgide devam etmeyi düşünüyorum. Şu sıralar dört şarkıdan oluşan "Kavgamın Yılı" çalışmamın ilk şarkısı olan ve adeta bir intro olarak ördüğüm enstrümental Progressive Melodic Metal parçam Digital müzik platformlarında yayına girdi. Üçüncü şarkısı olan Winter'ı ise youtube üzerinden yayınladım. Aşağıya ikisinin de linklerini bırakıyorum. Umarım beğenirsiniz.

 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Çok
11.30 luk çalışma cesaret ister ☺️

Genel olarak beğendim ama davul ile ilgili bir sönüklük var gibi geldi bana.Başarılar dilerim,yolunuz açık olsun.
Teşekkür ederim. Evet bunun kayıtları sırasında drums mikrofonunda sorun yaşadım. Açıkçası yenisini alacak bütçem de yoktu. 😀 O yüzden biraz öyle oldu haklısınız. Spring'in kayıtları sırasında o sorunum yoktu: Orada daha net bir tını alınabilir.
 
Çok

teşekkür ederim. Evet bunun kayıtları sırasında Drums mikrofonunda sorun yaşadım. Açıkçası yenisini alacak bütçem de yoktu. O yüzden biraz öyle oldu. Spring kayıtları sırasında O sorunum yoktu ama. Orada daha net bir tını alınabilir.

Evet Spotify dan baktım şimdi orda daha tok,bir kaç kez daha üstüste dinlemem gerekiyor.

Güzel iş çıkarmışsınız,tebrikler tekrar.
 
Geri
Üst