Fiyat bilgisi yok zaten olsa niye sorayım çalıştır birazbir zahmet arama yaparsanız yazıyor
Ben sorunu biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk 5 perde tellere çok yakın uzaklaştırmam lazım ama bilmiyorumEn son 1.5 - 2 sene evvel tel değiştirip fretboarda limon yağı sürüp geçen bile 200 Tl alıyordu. Hakkıdır veya değildir demiyorum ama ucuza sap ayarı yapan kişiden çok hayır gelmez.
Şu 2 görsel işini çözecektir. Olmadı bi zahmet YouTube. O da kurtarmazsa ucuzunu değil bilenini bulmaya bak bence.
![]()
![]()
arkadaşım bu nasıl terbiyesiz uslüp, biz esnaf mıyız sana fiyat vereceğiz. bir zahmet arar kendin sorarsın ne kadar tutar diye.Fiyat bilgisi yok zaten olsa niye sorayım çalıştır biraz
Üslupa bu kadar önem veriyorsanız bı zahmet arama yapın demezdiniz susardınız ?arkadaşım bu nasıl terbiyesiz uslüp, biz esnaf mıyız sana fiyat vereceğiz. bir zahmet arar kendin sorarsın ne kadar tutar diye.
ayıp artık ya, herşey ağzıma düşsün diye beklemeyin.
telefon açıp derdini anlatıp sormaktan aciz misin?
bu kafayla gidersen askere, nah alırsın teskere!Üslupa bu kadar önem veriyorsanız bı zahmet arama yapın demezdiniz susardınız ?
Ankara'nın (TurkRock Forumunun çoğuna göre) en iyi yerine gittim Luthier Türk'e gittim sorunu anladı zaten adam eski tel 9 du 10 a geçine yükseklikte sıkıntı olmuş dedi halledip verdi 2 dk da olay parada değil zaten para da olsaydı 10k ya amfi almazdım ev için 😀geçenlerde de bakım falan yaptrmıştı, onu da ucuza yaptırıp akıllanmamış bu 🙂
😀bu kafayla gidersen askere, nah alırsın teskere!
Fiyatta sıkıntı yok kesin olarak sorunu çözebilecek yer olsun 3-4 katını bile veririm bu forumda Ankara için herkes en iyi yer Luthier Türk dedi gittim her şeyini yaptırdım 500 verip çıktım 1 hafta sonra tekrar vericeksem en pahalı yere neden götüreyim hadi fiyat sıkıntısı olsa 10k ya sadece ev için amfi almazdım 😀Gitarın en ucuzu, manyetigin en ucuzu, malzemenin en ucuzu, luthierin en ucuzu. Kusura bakmayın ama bu mantıkla alınan gitardan, yapılan iş ve bakımdan çok fazla hayır beklemeyin. Üstüne Elixir tel taksaniz da farketmez. En ufak bir sorunu bile buraya taşıyıp başlık açmak (kimse başlık açmasın demiyorum tabii) ve kendi başına sap ve entonasyon ayarı yapmak kolay değil ( imkansız da değil).
Kendiniz bu isleri çözecek seviyeye gelene kadar en mantıklısı bütün işlemleri profesyonel birine yaptırmak. Ankara, İstanbul, İzmir, Konya ve daha birçok küçük şehirde bile hangi luthierler var daha önce çok soruldu. Ufak bir arama sonucunda kim hangi luthieri tavsiye etmiş bulabilirsiniz (uygun fiyata olanlar da dahil).
Yoksa başka türlü bu sorunların da bu tarz başlıkların da sonu gelmez.
sen yazılanları hiç okumamışsın.Ankara'nın (TurkRock Forumunun çoğuna göre) en iyi yerine gittim Luthier Türk'e gittim sorunu anladı zaten adam eski tel 9 du 10 a geçine yükseklikte sıkıntı olmuş dedi halledip verdi 2 dk da olay parada değil zaten para da olsaydı 10k ya amfi almazdım ev için 😀